KANAL D’DEN YENİ GÜNLÜK DİZİ GELİYOR YARALI KUŞLAR!


Güncelleme: 1 Şubat 2019 : 02:50
0

Günlük dizilere olan ilgi gitgide artmaya başlıyor. 7 yıl boyunca Star’da izlenme rekorları kıran Beni Affet, iki sezona yakındır Atv’de devam eden Beni Bırakma’dan sonra Kanal d’de, günlük dizi furyasına giriş yapıyor. İşte detaylar..

YARALI KUŞLAR ÇEKİMLERE BAŞLIYOR!

Mart gibi Kanal d’de yayına girmesi beklenen dizinin adı Yaralı Kuşlar olarak açıklanıyor. Şubat ortası gibi çekimlerinin başlaması planlanıyor. Hafta içi her akşam ana haber öncesi yayınlanması düşünülüyor. Yönetmenliğini Cem Tabak üstleniyor. Dizinin yapımcı koltuğunda ise İnci Gülen oturuyor. Aynı zamanda, Kanal 7’de yayınlanmakta olan Elif dizisinin de yapımcılık görevini üstleniyor.

Yaralı Kuşlar dizisinin yurt içiyle birlikte, yurt dışında da satışının yapılması bekleniyor. Tanıtımı Türkiye’de yapılmadan önce, Eccho Rights tanıtımını üstlendi. Amerika’da organize edilen dizi fuarı içerisinde NATPE’de Wounded Birds adı ile reklamı yapıldı. Bu sebeple dizinin, diğer günlük diziler kadar iddialı olması bekleniyor. İzlenme oranlarının da yüksek olacağı tahmin ediliyor.

DİZİNİN KONUSU

Yaralı Kuşlar, bir abla kardeşin hüzün dolu öyküsünü seyirciye sunuyor. Annelerini zamansız bir şekilde kaybediyorlar. Bu yüzden de, üvey babalarıyla yaşamak zorunda kalıyorlar. Ancak, üvey babaları kötü bir adam olduğu için, onlara hayatı zindan ediyor. Abla daha fazla dayanamayarak, küçük kardeşini de alıp İstanbul’a kaçıyor. Ama, şehirde de zorluklar onların peşini kolay bırakacağa benzemiyordur. İstanbul’un çok eski kenar mahallerinin birinde mücadele etmek zorunda kalacakları bir hayat onları bekliyordur. Üstelik, üvey babalarının onların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Onun da İstanbul’a gelip, izlerini bulması uzun sürmeyecektir.

BAŞROL OYUNCUSU DENİZ ÖZLEM DURMAZ

Fedakar abla rolünde izleyeceğimiz isim ise, Deniz Özlem Durmaz oluyor. 19 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Ankara Çocuk Tiyatrosu’nda eğitim almış ve Gazi Üniversitesi’nde de lisansını tamamlamıştır. Daha önce, Deniz Yıldızı, Alın Yazım ve Adını Sen Koy gibi günlük dizilerde oldukça önemli rollerle ekrana gelmiş ve de tanınmıştır. Ayrıca, 2015 senesinde Fox’da yayınlanan Karagül dizisinde de oynamıştır. İlk kez başrolle izleyici karşısına çıkacaktır. Oynadığı kötü rollerle akıllarda kalmıştır.

Kadroyla ilgili yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız.