Kalk Gidelim Melisa Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Mayıs 2018 : 03:17
0

Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan Trt’nin sevilen aile dizisi Kalk Gidelim kadrosuna kattığı yeni isimlerle yoluna devam ediyor. Diziye yeni dahil olan Melisa güzelliği ve havalı tavırlarıyla dikkat çekiyor. Köye geldiği andan itibaren herkesin dikkatini çeken Kalk Gidelim Melisa kim sorusu izleyenler tarafından araştırıldı.

Kalk Gidelim dizisine yeni bir heyecan katmak için dahil olan Melisa karakteri Canberk’in ilk aşkıdır. Diziye uzun zamandır yeni karakterler dahil olmadığı için diziye ilgi yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. Şimdi dizinin 26. bölümünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan karakter diziye taze kan getirecek. Canberk dizide Badegül’e olan aşkıyla son bir kaç bölümdür duygusal bir bunalım içindedir. Badegül’den aşkına karşılık bulamadığı için bunalıma giren Canberk Melisa’nın gelmesiyle bambaşka bir döneme girecek.

Kalk Gidelim Melisa karakterinin dizideki rolünden bahsettikten  sonra karaktere hayat veren Ela Yörüklü kimdir sorusunu yanıtlayalım. Ela Yörüklü, Best Model Of Turkey 2017 yarışmasında 2. olmuştur. Düzgün fiziği ve kusursuz güzelliğiyle dikkat çeken Ela Yörüklü kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar vermiştir.

Yarışmadan sonra yapımcıların dikkatini çeken genç oyuncu ilk dizi teklifini Kalk Gidelim için almıştır. Ve dizide ki rolünü okuduktan sonra kararını olumlu olarak vermiştir. 12 mayıs cumartesi 26. bölümden itibaren dizide boy göstermeye başlayacak olan Ela Yörüklü Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik bölümünden mezundur.

Tescilli güzel 2018 yılında düzenlenecek Miss Tourism yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Aynı zamanda Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimleri almaya devam ediyor.

Kalk Gidelim Melisa kim sorusunu sizler için yanıtladık. Karakterle ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.