SİNAN ALBAYRAK KALK GİDELİM DİZİSİNE TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 00:25
0

Trt 1 ekranlarında yayınlanan aile temalı komedi dizisine yeni bir isim dâhil oldu. O Hayat Benim dizisindeki Bahar’ın babası rolüyle hafızalarda yer eden Sinan Albayrak dizide rol alacak. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Geçtiğimiz haftalarda kadroya, “Nehir” rolünde Nilay Deniz katılmıştı. Çok geçmeden sevilen bu karakterin babası da dizide bahsedilen isimler arasında geliyordu. “Ali Demir” karakteri için Altan Erkekli, Erdal Özyağcılar ve Sinan Albayrak görüşülen oyuncuların başındaydı. Sonunda, Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın paylaştığı bilgiye göre, Sinan Albayrak’da karar verildi. Oyuncu, dizide Nehir’in babası “Ali Demir” karakterini canlandıracak. Şimdi Sinan Albayrak kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım…

SİNAN ALBAYRAK KİMDİR?

Sinan Albayrak 27 Şubat 1973 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünde tamamlamıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Dizi oyunculuğuna 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisiyle adım atmıştır. Sonrasında, bir dönem Süper Baba dizisinde İpek’in arkadaşı “Sinan” karakterini canlandırmıştır. 1996 ve 1997 yılları arasında, Kara Melek dizisinde rol almıştır. Aynı dönem Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde de bulunmuştur. 1998 yılında, başrolünde Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’un yer aldığı, Her Şey Çok Güzel Olacak adlı sinema filminde “Tolga” karakterine hayat vermiştir. 2001 yılında, başrolünü Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora’nın paylaştığı Yılan Hikayesi adlı dizide Kral’ın damadı “David” rolünü oynamıştır. Sonrasında da sayısız dizi ve filmde yer almıştır. Omuz Omuza, Kurtlar Vadisi, Beyaz Gelincik, Kampüsistan, Yersiz Yurtsuz dizileri en bilindik olanları arasındadır. Ancak, 2014 ve 2017 yılları arasında yayınlanan O Hayat Benim adlı dizide canlandırdığı “Mehmet Emir” rolüyle büyük beğeni toplamıştır. Dizi oyunculuğunun yanı sıra, tiyatro oyunlarında da görev almaktadır.