Kalk Gidelim 71. Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? Nehir Köyden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 20:00
0

TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim her hafta cumartesi günleri seyircisini selamlamaya devam ediyor. Eğlenceli konusu, hayatın içinden hikayesi, usta oyuncularıyla ekranlara yeni bir soluk getiren dizi her hafta harika bir bölümle ekrana geliyor.

Kalk Gidelim 71.yeni bölüm fragmanı seyircisi ile buluştu. Sabırsızlıkla beklenen yeni fragmanda; Ercan, gömü peşinde geziyor.Şakir ise Ercan’ın ne yapmaya çalıştığı anlamıyor. Nehir’in kafasını karıştıran aşk mevzuları  köyü terk etmesine neden oluyor.

Ercan ve Meryem evliliklerinin de yaşanan anlaşmazlıklara çözüm bulmak amacıyla terapiste başvuruyor. İşte, Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Kalk Gidelim 71.bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız..

Kalk Gidelim 70. Bölümünde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenilen, usta oyuncu kadrosuyla izleyicilerine aile olmayı keyifli bir şekilde aktaran aile komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ ‘de bu hafta Seyfettin, Mustafa Ali ve Damat Halil Meryem’in gerçek ailesinin peşine düşüyorlar.

Mustafa Ali, Seyfettin ve Halil de Meryem’in üveyliğini ortaya çıkarıp onu yıllar sonra üzdükleri için helallik isterler. Meryem ise durumu fırsata çevirir ve birkaç isteği olur. Meryem’in asıl isteği i kendi heykelinin Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil tarafından köyün meydanına dikilmesidir. Bu isteğe karşı çıksalar da helallik için yerine getirmeye çalışırlar.

İşte, Kalk Gidelim eğlencenin tavan yaptığı son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde; Seyfettin, Mustafa Ali ve Damat Halil Meryem’in gerçek ailesinin peşine düşüyorlar. Ramazan ayı gelmiş, köye, hanelere ayrı bir neşe ve muhabbet getirmiştir.

Mustafa Ali, Seyfettin ve Halil de Meryem’in üveyliğini ortaya çıkarıp onu yıllar sonra üzdükleri için helallik isterler. Meryem ise durumu fırsata çevirir ve birkaç isteği olur. Kahkaha dolu yeni bölümlerde başka neler olacak? Tüm soruların yanıtı yeni sezonun yeni bölümlerinde Kalk Gidelim’de!