Kalk Gidelim Cennet Kim? Gerçek Adı İnstagram Hesabı


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 18:19
0

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden Trt 1 in nadide dizileri arasında olan Kalk Gidelim dizisinde yeni bir karakter dikkatleri üzerine çekti. Heyecan dolu bölümde Samim’in kız arkadaşı rolü ile ekranlara gelen Kalk gidelim dizisinde Cennet kim Cennet karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı, detaylı  bilgiler dizihaberci.com farkıyla sizler için sitemizde.

Kalk Gidelim dizisinde Güzelliği ile göz dolduran Cennet karakterinin gerçek adı Bengi Ceren Uluğ’dur. Bengi Ceren genç bir yetenek olarak dizi sektörüne giriş yapmış bir yetenektir. Hakkında çok fazla bulunmayan  Bengi Ceren Uluğ Kalk Gidelim dizisinde ilk deneyimini yaşamaktadır.

İstanbul’dan baba ocağına uzanan hikayesi ile dikkat çeken Kalk Gidelim dizisi genç oyuncularıyla ilgi görmeye başladı. Cennet karakterine hayat veren Bengi Ceren Uluğ’da bu genç yeteneklerden birisi. Güzelliği ile dikkat çeken Bengi Ceren Kalk Gidelim dizisi ile ekranlardaki ilk deneyimini yaşamış oldu. 

Bengi Ceren Uluğ sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle dikkat çeken bir oyuncu.. En son Lösev vakfı yararına lösemili çocuklara yazdığı mektup ile destek olmuştu. Kendisine dizide ve kariyerinde başarılar diliyoruz. Genç oyuncuya ait bilgileri aşağıdan takip edebilirsiniz.

Bengi Ceren Uluğ’un instagram hesabı bengicereen’dir. Fazla takipçi sayısı olamayan oyuncunun yeteneği ile zamanla tanınırlığı artacak ve sektörde aranan isimlerden olacaktır.