Kalk Gidelim Dişçi Hale Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 23:51
1

Kalk Gidelim dizisinde yeni karakterler diziye dahil olmaya devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde dişçi Hale rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun gerçek ismi, daha önce oynadığı diziler merak edildi ve araştırıldı. Her bölümü izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kalk Gidelim dizisi dizisi dişçi Hale kimdir? 

Hale karakterinin dizideki konumunu açıklayalım.  Seyfettin, Halil’e yeni süt şirketi kurmak için gereken hazırlıkları yapmasını ister. Seyfettin de diş hekimi Hale Hanıma istediği inekleri teslim ederken aklına hayırlı bir fikir gelir. Hale Hanım ve Kahya Sadık’la ilgili hayırlı fikri harekete geçirmek için derhal harekete geçer.

Kalk Gidelim dişçi Hale son zamanlarda dizide oldukça göz önünde. Dişçi Hale karakterine hayat veren oyuncunun ismi Nigar Yıldız’dır. Rezzan İzmirlioğlu Casting Management şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Kendisiyle ilgili çok detaylı bilgilere henüz ulaşamadık. Sektörde çok yeni bir isim olan Nigar Yıldız, instagram hesabından Kalk Gidelim dizisinde rol aldığı sahneleri anbean paylaşıyor.

Nigar Yıldız instagram hesabı: @ngryldz20 Genç oyuncunun instagram hesabını takip ederseniz kendisiyle ilgili bolca bilgiye sahip olabilirsiniz. İnstagram hesabında kendisine yapılan yorumlardan Kalk Gidelim dizisinin ilk oyunculuk deneyimi olduğunu düşünüyoruz.

Kalk Gidelim dizisine 25. bölümde dahil olan oyuncu diziye renk katmaya devam edecek. Uzun bir süre daha ekranlarda izleyeceğimiz Nigar Yıldız Kalk Gidelim Hale karakteriyle izleyenlerin beğenisini topladı.

Kalk Gidelim Hale karakteriyle ilgili sizler de bildiklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=rL34BcH6Nrw

1 YORUM

Comments are closed.