Kalbimin Sultanı Gülizar Kim? Gerçek Adı Daha Önce Rol aldığı Diziler


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 23:03
2

Star Tv’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı dönem dizisi Kalbimin Sultanı, izleyiciyle buluşmak için son hazırlıklarını da tamamladı. Dizi çok yakında ekran serüvenine başlıyor. Bir dönem dizisi olan Kalbimin Sultanı Osmanlı döneminde saray içinde yaşanan olayları komedi türünde ekrana getirecek. Dizi, usta oyuncuların yanı sıra taze kanlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Gülizar karakteri izleyenlerde merak uyandırdı. Kalbimin Sultanı Gülizar kim, gerçek adı ve daha önce rol aldığı dizileri haberimizin devamında paylaştık…


Kalbimin Sultanı Dizisi Juliette Kimdir? Oynadığı Diziler Nereli


Kanallar 2018 sezonu için hazırladıkları projelerini yavaş yavaş ekrana getirmeye başlıyor. Dizinin yapımcısı Burhan Özkan Kalbimin Sultanı’nı Star Tv için özel olarak hazırladı. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği dizide, Ali Ersan Duru, Engin Hepileri, Emel Çölgeçen, Alexandra Nikiforova, Itır Esen, Tuncer Salman, Şamil Kafkas ve Arzu Oruç gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kalbimin Sultanı dizisinde dizinin baş kahramanı Sultan Mahmut rolünü Ali Ersan Duru, Anna karakterini Rus oyuncu Alexandra Nikiforova, Sultan Mahmut’u tahtan indirme planları yapan üvey kardeşi rolünü ise Emel Çölgeçen üstleniyor. Entrikayı, aşkı ve taht kavgalarını eğlenceli bir şekilde ekrana getirmeyi planlayan dizi çok yakında Star Tv’de başlıyor. Kalbimin Sultanı dizisinde Gülizar karakterine can veren oyuncunun gerçek adı Arzu Oruç’tur. Aruz Oruç hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Kalbimin Sultanı Gülizar kim? Arzu Oruç

Kalbimin Sultanı Gülizar karakterine hayat veren Arzu Oruç, 1983 Konya doğumludur. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun olmuştur. Fakat oyuncu olmak isteyen Oruç bu alanda eğitim almaya karar vermiş ve Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans yapmaktadır.Sadri Alışık tiyatrosunda 5 yıl boyunca rol aldı. Oynadığı diziler ise Küçük Kadınlar, Aşk Bir Hayal, Zoraki Başkan, Bana Bunlarla Gel, İşler Güçler, Her şey Yolunda ve Kardeş Payı’dır.

 

 

Comments are closed.