Kalbimin Sultanı Dizisi Juliette Kimdir? Oynadığı Diziler Nereli


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 04:30
1

Eşine rastlanmamış bir projeye imza atan Star TV, Kalbimin Sultanı isimli diziyi izleyenlerle buluşturmak için gün sayıyor. Türk-Rus ortaklığında hazırlanan dizinin tüm aşamaları tamamlandı ve çekimlerine start verildi. Çok yakında tanıtım fragmanı yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı dizisi Juliette kimdir? Kalbimin Sultanı dizisinde düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Juliette hakkında merak edilenler ve daha fazlası haberimizin devamında.


Kalbimin Sultanı Mahmut Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Yapımcılığını Burhan Özkan’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun yer aldığı dizinin her aşaması büyük bir özen ve titizlikle hazırlandı. Yayınlanan tarih konulu dizilerden farklı olarak sadece Osmanlı sarayı içinde geçen olayları konu alan Kalbimin Sultanı en geç şubat ayında ekranlarda olacak. Çekimleri tüm hızıyla devam ederken dizinin oyuncuları da netleşmeye başladı. Kalbimin Sultanı dizisinde Juliette karakterine hayat veren yabancı uyruklu oyuncu izleyenlerin ilgi odağı olmayı başardı.

Kalbimin Sultanı Juliette kimdir sorusu yoğun olarak gelmeye devam ediyor. İşte Kalbimin Sultanı Juliette kimdir sorusu ve daha fazlası haberimizin devamında.

Kalbimin Sultanı Juliette Kimdir? Nady Bondar 

1983 Belarus’ta dünyaya gelen Nady Bondar oyuncu ve modeldir. Kariyer hayatı boyunca Yıldızlar Savaşı, Çılgın Dershane Üniversite, Kurtlar Vadisi Pusu ve Kara Sevda dizilerinde rol almıştır. Kendisine Kalbimin Sultanı dizisinde başarılar dileriz.

Siz Kalbimin Sultanı dizisinde Juliette karakterine hayat veren Nady Bondar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.