Kadir Doğulu Yeni Projesinde Başarılı Olacak Mı?


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:31
0

Kadir Doğulu’nun yer aldığı son iki projenin yarıda kalması ve ekranlara veda etmesi hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fakat TRT kapsamında ekranlara gelecek olan Vuslat dizisinde hem rol aldığı oyuncular hem de yapım ekibinin sorunsuz ve kaliteli duruşu neticesinde ede edilecek olan ilginin ve popülerliğin oldukça üst seviyede olacağı düşünülmektedir.

Vuslat dizisinde özellikle genç rol arkadaşlarının muntazam bir yere sahip olması TRT’nin geniş yeteneklerin parlamasına ne denli önem verdiği ile alakalı net veri sağlamaktadır. Devrim Özkan Ümit Kantarcılar Baran Bölükbaşı ve Özcan Varaylı gibi yetenekli isimlerin Doğulu’ya eşlik edeceği bu dizide kalite ve senaryo akışı konusunda oldukça memnuniyet veren bir seviyenin söz konusu olduğu belirtilmelidir.

TRT ve Reyting Sistemi

Diğer kanallar kadar acımasız bir reyting sistemine sahip olmayan TRT izleyicilerin diziye alışabilmesi için gerekli olan alt yapıyı sağlamaktadır. Anında 5 bölüm içerisinde yüksek bir reyting elde edilmesi gibi bir beklentiye girişmemiştir. Bu nedenle Vuslat dizisinin oldukça uzun soluklu olacağı tahmin edilmektedir.