Kadın Dizisine Yeni Katılan İsim Kimdir ?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 18:10
0

Kadın Dizisi Kadrosuna Yeni Oyuncu!

FOX TV’nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandı. Gerçekçi oyunculuk ve tek başına mücadele etmeye çalışan bir kadının mücadelesi her Salı akşamı dizinin reyting sıralamasını da oldukça etkiliyor. Dizinin bu başarısında çocuk oyuncularının da katkısını da göz ardı edemeyiz.

Kadın 44. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin yeni bölüm 44. Bölümünün yayınlanması izleyiciyi meraklandırdı. Kadın dizisi  Şirin’in hastaneye Sarp’ın getirdiğini öğrenen Bahar çıldırıyor. Şirin’e gidip hesap soran Bahar kendini de hırpalıyor.  Evi birbirine katıp ‘Sarp nerede olduğu ve tüm gerçekleri öğrenmek istediği söylüyor. Şirin Sarp’ın onu nasıl bulduğunu bilmediğini söylüyor. Ama Bahar vazgeçmiyor ve haftalardır beklenen karşılaşma gerçekleşiyor. Bahar, Sarp’ı oğluyla görüyor. Bahar’ın bu durum karşısında nasıl tepki vereceği bilinmezken 44. Bölümde  ise Bahar’ın yine olayları güçlü bir şekilde kaldırdığı ve çocuklara babalarının evli olduğunu ve 2 tane de kardeşleri olduğunu söylediği görülüyor. 18 Aralık Çarşamba günü dizinin yeni bölümü ekranlara geldi.

Kadın Dizisinde Biri Ölüyor!

Kadın 45.bölüm fragmanı yayınlandı! Fragmanda Sarp,Bahar’ı arayarak birkaç gün sonra sizi alıp güvenli bir yere getireceğim diyor. Sarp’a çok sinirli olan Bahar kabul etmiyor ama başka bir çaresi olmadığı için Sarp gelince çocuklarıda alıp gitmeye karar veriyor. Bahar ve çocuklar evden çıktığı anda aplartmana bir sürü adam giriyor. Bu sırada da Arif dışarıda seyrediyordur. Silah sesinin çıkmasıyla apartmandan çıkan adam kadın öldü diyor.

 

Kadın Dizisine Yeni Katılacak Olan Oyuncu kim?

FOX TV’nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandı. Şimdi o kadroya başarılı bir oyuncu daha katılıyor. Peki bu gizemli oyuncu kim? Kadın dizisinin yeni oyuncusu Ahmet Rıfat Şungar olarak duyuldu.

Peki Ahmat Rıfat Şungar kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar 9 Şubat 1983’de İstanbul’un Kartal ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan kısa bir süre sonra birçok dizi,film içeriğiyle biz izleyenlerle buluştu.