Kadın Dizisinde Neler Yaşandı! 60. Bölüm fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:45
0
Kadın-60. Bölüm Fragmanı

FOX TV’nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandığı günden beri izleyicileri dizinin başrolü Bahar’ın hayatına Salı günleri konuk oluyor. Tek çocukları ile tek başına hayat mücadelesi veren kadının Bahar’ın hikayesi diziyi reyting savaşında rakiplerinin önüne geçiriyor. Dizinin bu başarısında çocuk oyuncularının da katkısını da göz ardı etmek büyük haksızlık olur.

59.Bölümde Kadın Dizisinde Neler Oldu?

Dün akşam 59. bölümü ile ekrana gelen dizide Bahar’ın  karar verme zamanıydı. Çocukları için her şeyi göze alan Bahar’ın Arif ile Sarp çıkmazının çözmesi gerekiyordu. Arif’e olan sevgisini kalbine koyup çocuklarının babasını seçen Bahar’ın bu kararı izleyiciyi sinirlendirse de şimdilik Bahar cephesinde sular duru gözüküyor.

Şirin’in Ceyda’nın oğlunun babasının Emre olduğunu öğrenmesi Ceyda’yı şoka uğrattı can havliyle suçlu arayan Ceyda son bölümlerde arasını açık olduğu Baharı suçlu gördü. Tüm bu sorunların arasında Sarp çocuklar ve Bahar’ın mutlu aile tablosu çizdiği görüntüler ise izleyicinin neşesini yerine getirdi. Fakat Sarp’ın karısı Pırıl’ın doğum gününde Bahar ile Sarp’ı yan yana görmesi durumları karıştırdı. Bahar’ın güzelliği karşısında büyülenen davetliler Pırıl’ın öfkesini arttırdı ve elindeki son kozu da oynadı.

Sarp ile Şirin’in fotoğraflarını Bahar’a gönderen Pırıl’ın öfkesi nelere sebep olacak ilerleyen bölümlerde göreceğiz.  Bahar’ın seçimi ile yıkılan Arif’in yeni bölümlerde özellikle sezon finaline yaklaşırken ne yapacağı merakla bekleniyor. Dizinin karışan senaryosu cevapsız kalan soruları kafaları karıştırırken final tarihinin ne zaman olacağı ise şimdilik belli değil.

Kadın 60. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!

Dizinin yeni bölüm fragmanının merak eden izleyici şimdiden en çok arananlar arasına soksa da dizi fragmanını Kadın dizisinin 60. Bölüm fragmanı yayınlandı!