Kadın Dizisi Şirin(Seray Kaya) Kimdir?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 14:32
0

Kadın dizisindeki Şirin(Seray Kaya) kimdir?  Seray kaya kaç yaşındadır? Fox TV’nin sevilen dizisi her hafta Salı akşamları ekrana gelen Şirin(Seray Kaya)karakterinin gerçek hayatı merak ediliyor. Dizideki karakteriyle bütün ilgiyi üzerine çekiyor. Seray Kaya kaç yaşında? Şirin(Seray Kaya) nereli? Şirin(Seray Kaya)eğitimini nerede tamamladı? Şirin(Seray Kaya)nereli?

FOX TV nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandı. Gerçekçi oyunculuk ve tek başına mücadele etmeye çalışan bir kadının mücadelesi her Salı akşamı saat 20.00 ‘de yayınlanan  dizinin reyting sıralamasını da oldukça etkiliyor. Dizinin bu başarısında çocuk oyuncularının da katkısını da göz ardı edemeyiz. Dizide karakteriyle dizinin ilk gününden buyana ilgi gören bir kişide Şirin karakteriyle Seray Kayadır.

Şeray Kaya’nın Kadın Dizisinde Aldığı Rolü

Şirin karakteri çocukluğundan beri sorunlar yaşamış bir karakterdir. Hayali olan Güzel Sanatlar Bölümünü kazanamamış ve bunalıma girmiştir. Aslında Şirinin hayatı ablasının eşi olan Sarp’ı tanıdıktan sonra daha zorlaşmaya başlamıştır. Şirin eniştesine aşık olan sorunlu bir kızdır. Ablasını aslında Sarp yüzünden hiç sevmiyordur. Sarp’ın ablasıyla olmaması için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Kadın Dizisi Oyuncusu Seray Kaya Kimdir?

Kadın dizisindeki Şirin(Seray Kaya) kimdir?  Seray Kaya kaç yaşındadır? Fox TV’nin sevilen dizisi her hafta Salı akşamları ekrana gelen Şirin(Seray Kaya)karakterinin gerçek hayatı merak ediliyor. Dizideki karakteriyle bütün ilgiyi üzerine çekiyor. Seray Kaya kaç yaşında? Şirin(Seray Kaya) nereli? Şirin(Seray Kaya)eğitimini nerede tamamladı? Şirin(Seray Kaya)nereli?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk üzerine eğitim alanmıştır. Seray Kaya’nın kova kadınıdır.Güzelliği ile gözleri kamaştıran güzel oyuncu ilk olarak Huzur Sokağı adlı dizi ile ekranlarda biz izleyiciler ile buluştu. Lise yıllarında hem çalışıp hem okumuştur. Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi, Kadın dizilerinde rol almıştır. Televizyonda Kocamın Ailesi dizisiyle kendisini göstermeyi başarmıştır.

Seray Kaya’nın Rol Aldığı Diziler Ve Filmler?

  1. Huzur Sokağı(2012)
  2. Kocamın Ailesi(2014)
  3. Evli Ve Öfkeli(2015)
  4. Gülümse Yeter(2016)
  5. Kadın(2017)