Kadın dizisi ne zaman başlayacak? Kadın dizisi tanıtım fragmanı


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 20:01
0

Star Tv’nin yeni dizisi Kadın ne zaman başlayacak? Kadın (Woman) dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Kadın dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolünde olacağı Kadın dizisi için geri sayım başladı. Kadın dizisi, yeni sezonda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır setlerden uzak kalan Özge Özpirinçci yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.

Kadın dizisinin 2017’nin yeni sezonunun başlayacağı Eylül veya Ekim ayında Star Tv ekranlarında yer alması bekleniyor. Yeni sezondaki dizileri için büyük bir hazırlık yapan Star Tv’nin yeni dizisi Kadın’dan beklentisi de oldukça büyük olacak.

Yuri Sakamato’nun senaryosunu hazırlamış olduğu Anne(Mother) dizisi ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış olan Star Tv’nin ardından Fox Tv de aynı senaristin dizisini ekranlarına taşıyor. Kadın (Woman) dizisi de dram türünde ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kadın dizi konusu;

Kadın dizisinde eşini kaybetmiş bir kadının hayat mücadelesine yer verilecek. Eşini kaybettikten sonra iki çocuğuna bakmak zorunda kalan bir annenin başına gelen olaylar çerçevesinde şekillenecek olan dizi, izleyiciyi de derinden sarsacak. Her kadının kendinden bir şeyler bulacağı dizi, Özge Özpirinçci’nin güçlü oyunculuk performansı sayesinde daha da etkili hale gelecek. Kadın dizisi 24 Ekim Salı akşamı 20.00’de FOX’ta izleyicisiyle buluşacak.

Kadın Dizisi Fragmanı