Kadın Dizisi Bahar’ın Oğlu Çocuk Oyuncu Kim? ( Ali Semi Sefil)


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 08:48
1

Uzun zamandır tanıtımı yapılan ve büyük umutlarla ekrana gelen Kadın dizisinde Bahar’ın oğlu rolünü canlandıran çocuk oyuncu kim? Tecrübeli oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide sevimliliğiyle dikkat çeken Ali Semi Sefil hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol ve Seray Kaya gibi tecrübeli isimlerin yanında ikide çocuk oyuncu yer alıyor. Dizide Özge Özpirinççi’nin canlandırdığı Bahar karakterinin oğlu rolüyle karşımıza çıkan Ali Semi Sefil sevimliliğiyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Dizinin genel konusu şöyle: Küçük yaşta annesi tarafından terk edilen Bahar’ı babası büyütmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve evlenirler.

Fakat Sarp’ın hayatını kaybetmesiyle hayatı alt üst olur. İki çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Bahar kocasına hala aşıktır ve başka birine aşık olmayı aklından bile geçirmez. 20 yıl sonra karşılaştığı annesine karşı ise küskün ve kırgındır.

Fox ekranlarında dram dolu bir hikaye izleyenleri bekliyor. Dizinin bir Kore yapımı olan Woman dizisinden uyarlandığını daha önce paylaşmıştık. Daha önce yayınlanan Kore uyarlaması dizilerin halkımız tarafından çok sevildiği yadsınamaz bir gerçek. Fakat Kadın dizisi aynı başarıyı gösterir mi bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kadın Dizisi Bahar’ın Oğlu Çocuk Oyuncu Kimdir? Ali Semi Sefil

2013 doğumlu çocuk oyuncu Layla Şirin Management cast ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. İlk olarak Kelebekler isimli sinema filminde rol almıştır.


Kadın Dizisi Tuttu Mu? Kadın Dizisi Devam Edecek mı? Yoksa Final Mi Yapacak? <<<Tıkla


 

 

 

1 YORUM

  1. Harika bir dizi olmuş uckez izledim ağlaya aglaya ilk izliyormusum gibi çok çok çok güzel olmus

Comments are closed.