Kadın Dizisi Bahar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 19:13
0

Kadın dizisinde Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci daha önce hangi dizilerde oynamıştı?

Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisi, iki çocuğu ile hayatta tek başına kalan Bahar’ın hikayesini izleyici ile buluşturuyor. Yaşadığı her zorluğun altından kalkmayı bilen, çocuklarına olan sonsuz sevgisiyle bir annenin mücadelesini anlatan dizi izleyenlerin yüreğine dokunmaya geliyor.

Kadın Dizisi Sarp Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi

Babasını ve babannesini küçük yaşta kaybeden Bahar’ın daha sonra yaşadığı aşkı ve annesiyle kavuşmasının hikayesi herkesi derinden sarsacak. Dizideki en önemli karakter olan Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci’yi sizler için araştırdık.

Kadın Dizisi Bahar Kim? Özge Özpirinçci Kim?

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri mezunu olan Özpirinçci, lisede Amerika’da bir yıl okuma fırsatı bulmuştur. İlk dizi deneyimi Cesaretin Var mı Aşka dizisi sayesinde olmuştur. Ardından Kavak Yelleri dizi kadrosuna dahil olması ünlü oyuncunun tanınırlığını iyice arttırmıştır.

Browni kek reklamlarında oynayan oyuncu, Melekler Korusun dizisi ile ilk başrolünü oynadı. Birçok başarılı oyuncu ile bu dizide çalışma fırsatı bulan oyuncu daha sonra dizilerin ve sinema filmlerinin de aranan yüzü oldu.

Zülfü Livaneli’nin veda filminde Fikriye Hanım’ı canlandırdı. Alyazmalım dizisinde Asiye karakteri ile ekranlarda olan oyuncu Aşk Yeniden dizisinin de başrolünde yer almıştır. En son internet üzerinden yayın yapan Puhu Tv’nin en çok izlenen dizisi Fi’de 5 bölüm boyunca konuk oyuncu olarak rol almıştır. Buğra Gülsoy ile birlikte yer aldığı sinema filmi Acı Tatlı Ekşi’de de başroldedir. Kendisi gibi oyuncu olan ve şu sıralar Kayıtdışı dizisinde yer alacağı açıklanan Burak Yamantürk ile sevgilidir.

Siz Özge Özpirinçci’nin dizideki rolünü nasıl buldunuz? Sizce oyuncu diziye yakışmış mı? Görüşlerinizi bekliyoruz.