Kadın 61. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 14:03
0

Kadın Dizisi ‘Sarp’tan Bahar ve Arif’i  Şaşırtan Hareket’!

Fox tv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kadın’ın yeni bölümünde neler olacak? Kadın dizisi takipçileri 61 bölümünden sonra merakla dizinin 61. Bölümünü beklemeye başladı.  Dizinin 61. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Ceyda Bahar’a Arif’i soruyor. Arif’in bana Bahar ‘kocasını seçti’ dedi diyor. Bahar ise  bu duruma çok kızıyor. Sarp, Doruk ve Nisan’ı evine götürüyor. Arif Bahar’a çok kızgın olsa da onu uzaktan da olsa izlemeye devam ediyor. Bahar, Nisan ve Doruk’u ararken camdan her ikisinin de Sarp ile üst katında olduğunu fark ediyor. Sarp, Arif’e bakıyor. Bahar ise bu durum karşısında şok oluyor. İşte Kadın 61. yeni bölüm fragmanı.

Kadın 61. Bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için Tıklayınız..

 KADIN 60. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pırıl çocuklarının doğum gününe Bahar ve çocuklarını da davet ediyor. Bahar’ı arkadaşlarına silik bir tip olarak anlatan Pırıl, Bahar’ı görünce gözlerine inanamıyor. Daha içeri adımını atar atmaz herkesin dikkatini çeken Bahar güzelliği ile adeta büyülüyor. Sarp’ın gözü her zamanki gibi Bahar’în üzerinde. Herkes bu bakışların farkında ve Pırıl çılgına dönüyor. Suat’ın gözleri önünde Şirin ile Sarp’ın fotoğraflarını Bahar’a yollayan Pırıl öfke içinde içindeki acıyı soğutmaya çalışıyor. Suat bu fotoğrafları Bahar’ın görmesini istemiyor, çünkü Sarp ile Pırıl yeniden birlikte olsun istemiyor.

Sarp ile hep kavga halinde olmaktan artık çok sıkılan Bahar ise her şeye bir nokta koymaya karar verir. Çocukları için Arif’ten de ayrılan Bahar, Sarp’ı affedecek mi? Yoksa sadece çocuklarının babası olarak mı yanlarında kalmasına izin verecek?