Kadın 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 18:45
0

FOX TV’nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandığı günden beri izleyicileri dizinin başrolü Bahar’ın hayatına Salı günleri konuk oluyor. Tek çocukları ile tek başına hayat mücadelesi veren kadının Bahar’ın hikayesi diziyi reyting savaşında rakiplerinin önüne geçiriyor. Dizinin bu başarısında çocuk oyuncularının da katkısını da göz ardı etmek büyük haksızlık olur.

Dizinin yeni bölüm fragmanının merak eden izleyici şimdiden en çok arananlar arasına soksa da dizi fragmanını Kadın dizisinin 61. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Dizi fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabilirsiniz.

 Kadın Dizisi 60. Bölümde Neler Yaşandı!

 

Pırıl çocuklarının doğum gününe Bahar ve çocuklarını da davet ediyor. Bahar’ı arkadaşlarına sıradan biri olarak anlatan Pırıl, Bahar’ı görünce gözlerine inanamıyor.  Partide göz dolduran herkesin dikkatini çeken Bahar güzelliği ile adeta etrafa ışık saçıyor. Sarp’ın gözü her zamanki gibi Bahar’în üzerinde ama Pıral hala Sarp ile ilgileniyor. Çocukların kavuşan Sarp ise çok mutludur. Pırıl’ın . Şirin ile Sarp’ın fotoğraflarını Bahar’a göndermesi son bölümde herkesi merakta bırakıyor. Suat bu fotoğrafları göndermesine karşı çıkıyor. Bahar’ın görmesini istemiyor, çünkü Sarp ile Pırıl yeniden birlikte olsun istemiyor.

Bahar’ın Sarp ile Arif arasındaki seçimi Arifi olduğu kadar izleyicileri de kızdırmıştı. Bu bölümde Arif Bahar ile ipleri koparıyor.  Arif’in yeni bölümlerde özellikle sezon finaline yaklaşırken ne yapacağı merakla bekleniyordu. Sarp ile Arif yeni bir düzlemde iken Şirin’in yeniden depreşen Sarp aşkı Hatice’yi endişelendiriyor. Dizinin karışan senaryosu cevapsız kalan soruları kafaları karıştırırken final tarihinin ne zaman olacağı ise şimdilik belli değil.