Jet Sosyete’den Jetten Bir Bölüm! Jet Sosyete 7. Bölüm Özeti


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 00:47
0

Jet Sosyete, Jetten Bir Bölümle Bu Haftaya Damgasını Vuruyor! Peki, Neler olacak yeni bölümde? Çok usta oyuncular ile çekilen dizi her hafta çarşamba günü saat 20.00’da tv8’de ekranlarda olmaya devam ediyor. Oldukça sevilen ve takip edilen dizi bu hafta yeni bölümü ile ilgi odağı olacak.

Jet Sosyete 7. Bölüm Özeti

Önce geçen bölümde neler oldu bir ona bakalım daha sonra bu hafta yayınlacak bölüm ile ilgili olarak bir çok tüyo vereyim. Ilayda depresyona girip kendini mutfağa adadı ve durmadan da pastalar yaptı. Çünkü çok mutsuzdu. Kardeşinin sevgilisi Gündüz de bu durumu fırsata Ilayda ise depresyona girip kendini mutfağa adadı ve durmadan da pastalar yaptı. Çünkü çok mutsuzdu. Kardeşinin sevgilisi Gündüz de bu durumu fırsata çevirme derdindeydi .Ilayda’nın yaptığı pastaları değerlendirme işine koyuldu.

Pastaları alıp Şennur ‘a götürdü, onunla ortak iş birliği yaptı. Şennur bir yandan da oğlu Talip ile Yıldız ‘ın ayrılmasını sağlamak için Gizem ile işbirliği yaptı Yıldız ‘ın gizlice aldığı dans derslerini bastı ve görüntülerini çekti .

Yeni Bölümde de Şennur artık net bir şekilde Kumsal’ı gelin adayı olarak gördüğünü belli ediyor. Istediği gelin profiline Kumsal’ı uygun görüyor. Peki Şennur  Talip ile Yıldız ‘ı ayırmayı basarak mı? Kumsal ile Talip ‘i bir  araya getirebilecek mi?
Ozan Ilayda’ya vurucu son darbeyi de yapacak.  Zaten Ozan Ilayda ‘ya dönmedi  diye oldukça  mutsuz  ve gergin olan Ilayda deprrsyona girmiş  ve durmadan deliler gibi pasta yapmaya başlamıştı.

Ozan  bir de gidip 
Ilayda’yı kardeşi olarak gördüğünü söyleyecek. Ilayda bu defa daha da üzülecek mi? Yoksa artık  umursmayacak mı? Ayrıca Yaşar genel müdürlük terfisi alacak. Büyük bir villaya taşınacak .  Safiye  ve ailesi  bu zengin şaşalı  hayata  adapte olabilecek mi? Zengin olarak  yaşayabilecekler mi?Bu da Jet Sosyete hayranlarını daha da fazla mutlu edecek, komik ve keyifli dakikalar yaşatacak. Ayrıca Jet Sosyete ahalisi bu yeni bölümünde O Ses Türkiye ‘ye konuk oluyor. Bu da dizide daha da renkli anların yaşanmasına neden olacak. Herkesi bu bölümde kahkahalara boğacak olan Jet Sosyete dizini seyredenler için keyifli seyirler.