Jet Sosyete Turizmci Berk Kimdir? Ozan’ın Rakibi


Güncelleme: 15 Nisan 2018 : 22:13
0

Jet Sosyete dizisi oyuncu kadrosuna yeni karakterler ekleyerek yayın hayatına devam ediyor. Dizinin son bölümünde Berk karakteriyle diziye dahil olan oyuncu herkesin ilgisini çekti. Melike’nin yanında boy gösteren ve Ozan’ın kıskandığı Berk kim? Jet Sosyete dizisi 8. bölümde dahil olan Turizmci Berk kim?

Eğlenceli konusu ve renkli oyuncu kadrosuyla her pazar evlerimize konuk olan ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Jet Sosyete dizisinin son bölümünde diziye dahil olan  yakışıklı oyuncu izleyenlerin dikkatini çekti. Bizde oyuncunun kim olduğuyla ilgili araştırmalar yaptık.Oyuncunun gerçek ismi Utku Ateş’tir.

Jet Sosyete Berk Kim?Utku Ateş 

Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Radyo Televizyon Bölümü  ve Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümden mezundur. Son olarak Hayat Sırları dizisinde Murat karakterine hayat vermiştir. 28 yaşında olan yakışıklı oyuncu daha önce Çilek Kokusu dizisinde Demet Özdemir ve Yusuf Çim ile birlikte oynamıştır. Rol aldığı diğer bir proje ise Kurt Seyit ve Şurası’dır. Utku Ateş 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimleri almıştır.

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken genç oyuncu 1.88 boyunda 80 kg ağırlığındadır. Korece ve İngilizce bilmektedir.