Jet Sosyete Talip’in Annesi Şennur Kim? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 15 Nisan 2018 : 17:54
0

Jet Sosyete dizisi pazar akşamları evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Yeni bölümünde yine eğlenceli ve çok konuşulacak bir tiplemeyle Şennur karakteri diziye dahil oluyor. Jet Sosyete Talip’in annesi Şennur kim, gerçek adı ne dizide kaç bölüm göreceğiz? Sorularının yanıtı haberimizin devamında…

Dizide çaycı Talip olarak izlediğimiz renkli isimlerden birinin annesi Şennur karakteri izleyenleri kahkahalara boğacak.  Yaşar ve Safiye’nin kızları Yıldız’a aşık olan Talip, annesine durumu açıklayınca Şennur’un verdiği tepkiler izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Zamanında Şennur’un bahçesinden maydanoz çaldıkları için Yüksel ailesiyle kan davalı olduklarını söylerken Talip onu hayretler içinde dinler. Jet Sosyete Şennur‘u izlerken Gülse Birsel yine efsane bir karakteri ekranlara taşıdı yorumlarını duyar gibiyiz.

“Ama ben demem” diyerek söze başlayan karşısındakine ağır eleştirilerde bulunan Şennur, Jet Sosyete dizisinin en çok konuşulan isimlerinden olacak. Sosyal medya ve diğer platformlarda şimdiden en çok paylaşılan ve konuşulan isimler arasında yer alıyor. Herkesin çevresinde mutlaka rastladığı, hayatın içinden gerçekçi bir karaktere hayat veren Şennur diziye farklı bir renk katıyor. Dizide Şennur rolüne, aynı zamanda Jet Sosyete Pelin karakterini canlandıran yetenekli oyuncu Hasibe Eren hayat veriyor.

Jet Sosyete Şennur kim sorusunu yanıtladıktan sonra karaktere hayat veren Hasibe Eren hakkında detayı bilgiler; 6 haziran 1975 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Kahramanmaraşlı olan oyuncu lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesinde Piyasa araştırmaları ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.  Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümünde eğitim almıştır. Öğrenciyken İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi Tiyatro Kulubünde tiyatro oyunlarında sahneye çıktı.

1996 yılından itibaren , İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Biriminde görev yapmaya devam eden başarılı oyuncu 1997 yılında rol aldığı Show TV‘de yayınlanan fenomen dizi Sıdıka ile tanındı. 2006 yılında senaristliğini ve oyunculuğunu Gülse Birsel‘in yaptığı Avrupa Yakası isimli dizide Makbule karakterine hayat vermiştir. Anlat İstanbul filminde Azra Arkın ve Ece Hakim’e oyunculuk koçluğu yapmıştır. Kariyer hayatı boyunca bir çok dizi ve tiyatroda rol almıştır. 2012 yılında yine Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya dizisinde Gülistan karakterine hayat vermiştir.

Şimdilerde Jet Sosyete dizisinde Pelin rolüne hayat veren oyuncu aynı zamanda Şennur karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Jet Sosyete Şennur kim sorusunu sizler için yanıtladık.

Jet Sosyete Şennur karakterini nasıl buldunuz?