Jet Sosyete Son 25.Bölüm Çalan Şarkılar! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 22:10
0
Jet Sosyete Cengiz'in Söylediği Şarkı!

TV8 ekranlarının eğlenceli temasıyla dikkat çeken, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu dizi her hafta olduğu gibi bu hafta da seyirciyi ekran başında kahkahalara boğacak.

Bu hafta 25.bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin başrollerini ise Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak ve Deniz Cengiz gibi isimlerin paylaştığı dizide bu hafta neler yaşandı? İşte 25.bölüm özeti..

Jet Sosyete 25.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Yaşar ve Safiye’nin mahalleden bir tanıdıkları genç yaşta hayatını kaybetmiştir. Vasiyeti üzerine helvasını Safiye yapmıştır ve herkese dağıtmaktadır. Bu olay Özpamuk Ailesi’nde birçok şeyin sorgulanmasına yol açar. Kim vasiyetinde ne yazacaktır ve güvenip kime bırakacaktır. Bu güven sorgulamaları içinde Zahide Gizem’in ona bakmayacağını düşünerek kendince bir test yapar ve ayağını burkmuş numarasına yatar. Gizem o kadar çok ilgilenir ki Zahide bu ilgiden çok bunalır ve kurtulmaya çalışırken bütün numaraları ortaya çıkar.

Cengiz ise bu genç kayıptan sonra orta yaş krizine girer ve hayatta yapmak isteyip yapamamış olduğu şeyleri peş peşe yapmak için planlar hazırlar. Ev halkına karşı bahanesi ise Yaşar’ın orta yaş krizinde olup onu zorladığıdır. Yaşar’ın gerçeği kendi ailesine söylemesine izin vermez ve gitgide Safiye ile Yaşar’ın arası açılır.

İlayda Harry (Hayri) ile beslenme danışmanlığı ve yaşam koçluğu için birlikte çalışmaya karar verir. Ozan, kendisi de Harry (Hayri) ile çalıştığı için İlayda’nın bunu onu yakından takip edebilmek için yaptığını zanneder. Bu kuşkuları o kadar abartılıdır ki sonuçta o hala İlayda’ya saplantılı gibi görünür.

Şennur ve Kumsal Talip’i Yıldız’a olan ilgisinden vazgeçirebilmek için birlikte planlar yapmaya başlar. İlk denemeleri olan iyi yemek yapma kozu planladıkları gibi yürümez. Artık bir tek koz kalmıştır. Kumsal’ın da dans ettiği gerçeği.

Jet Sosyete 25.Bölüm Cengiz’in Söylediği Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Jet Sosyete’nin 25.bölümünde bu hafta Cengiz’in sahneye çıkıp söylediği şarkı oldukça ilgi çekti. Şarkının ismi “Resimdeki Gözyaşları”dır ve şarkının gerçek sahibi Cem Karaca’dır. Ancak şarkıyı Barış Akarsu ve Teoman gibi isimler de seslendirmiştir. İşte o şarkı ve sözleri…

RESİMDEKİ GÖZYAŞLARI

Birgün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime
Gör akan o yaşları

Benden sana son kalan
Bir küçük resim şimdi
Cevap veremez ama
Ağlar yalnızlığına

Ve işte arda kalan
Bir avuç anı şimdi
Koyup da bir başına
Bırakıp gittin beni

Sen yalnız değilsin
Biliyorum neredesin
Bu üzerdi beni
Yaşasaydın ve görseydin

Birgün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli arasın
Bak o zaman resmime
Gör akan o yaşları

Dizide sahneye çıkan bir diğer isim ise Dört X Dört grubu oldu ve söyledikleri şarkının ismi ise “Arada Bir”dir. Şarkının klibi ve sözleri sizlerle..

ARADA BİR

Arada bir aklıma sen gelince yine
Arada bir gördükçe rüyamda ben seni
Arada bir eskimiz gelince aklına)
(arada bir göz göze gelince eskimizle
Arada bir gözlerin dolup dolup taşınca
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir görüşelim seninle biz yine
Arada bir sevişelim
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Sokaklarda el ele dolaşalım gizlice

Sinemalarda sarılalım birbirimize
Kimseler görmesin senle beni birlikte
Kimseler duymasın etrafta bizleri
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir görüşelim seninle biz yine
Arada bir sevişelim
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir son defa