Jet Sosyete Melike Kim? Kişisel Özellikleri, Yaşı, Sevgilisi, Merak Edilenler


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 21:52
1

Ekran serüvenine başlamak için gün sayan Jet Sosyete zengin oyuncu kadrosu ve gülümseten konusuyla şimdiden büyük merak uyandırdı. Komedi türünde ekrana gelen dizi farklı konusuyla izleyici çekmeyi başaracak. Özellikle dönemin gözde oyuncularını kadrosunda barındıran Jet Sosyete Melike kimdir? Jet Sosyete Melike kim? Jet Sosyete Melike karakterini daha önce hangi dizilerden hatırlıyoruz? Tüm soruların yanıtı haberimizin devamında.


Jet Sosyete Deniz Cengiz Kim? Tüm Bigiler


Alışılmışın dışında özgün hikayesi ve birbirinden renkli tiplemeleriyle kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı planlayan Jet Sosyete Melike kim? Tüm karakterlerin ayrı ayrı büyük merak konusu olduğu Jet Sosyete dizisi hakkında kısa bir bilgi verelim:

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun gibi değerli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş serüvenini gülümseten bir dille izleyiciye aktarıyor. İşte Aslı Bekiroğlu’nun hayat verdiği Jet Sosyete Melike kim sorusunun yanıtı…

Jet Sosyete Melike, dizinin en gerçekçi karakterinden biridir. Kısa süre önce ablasının yanına taşınmış, dobra, açık yürekli hatta kimi zaman patavatsız, çok güzel olmasına rağmen bunun farkında olmayan tam bir kasaba kızıdır. Toprakla uğraşmayı çok seven Melike’nin yolu tiki Ozan ile kesişecek. Çiftin renkli çekişmesi herkese izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Jet Sosyete Melike karakterine hayat veren genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’dur. 1997 yılında İstanbul’da gözlerini hayata açan Bekiroğlu İtalyan Lisesi mezunudur. Lisans eğitimine İstanbul Baheşehir Üniversitesi Beslenme bölümünde devam etmektedir. 1.62 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır.

İlk oyunculuk deneyimini Beni Böyle Sev’le yaşayan oyuncu bu dizide silik bir karaktere yer verdiği için kendini gösterememiştir. İzleyenler onu Fox ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisiyle tanıdı. Sanatın her dalıyla yakından ilgilenen güzel oyuncu piyano dersleri almaktadır. Bilgisayar başında vakit geçirmeyi çok sevmeyen Aslı Bekiroğlu çektiği vine videolarıyla da oldukça beğeniliyor.


Jet Sosyete Tony Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı DizilerJet


Dönemin gözde oyuncuları arasında yer alan Aslı Bekiroğlu komedi dizilerinin aranan isimlerinden olma yolunda başarıyla ilerliyor.

Jet Sosyete Melike Kim sorusunu sizler için yanıtladık. Eklemek istediğiniz düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz. Ayrıca dizide başka görmek istediğiniz oyuncuları da buradan paylaşabilirsiniz.

Jet Sosyete Melike Kim? Videolu Tanıtım

Comments are closed.