Jet Sosyete İzlendi Mi Tuttu Mu? Jet Sosyete Reytingleri Nasıl


Güncelleme: 18 Şubat 2018 : 12:38
3

Star Tv’nin uzun bir hazırlık dönemi ve reklam aşamasından sonra 18 şubat pazar akşamı izleyiciyle tanışan Jet Sosyete izlendi mi? Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Jet Sosyete tuttu mu? Rakiplerinden kendini ayıran eğlenceli konusuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Jet Sosyete reytingler nasıl? Gülse Birsel’in 3 yıl aradan sonra yepyeni bir dizi projesiyle ekranlara döndüğü Jet Sosyete dizisi ilk bölüm değerlendirmesi durum  analizi için sizlerleyiz.


Jet Sosyete Yaşar Usta Kimdir? (Eşofmanlı Şevket Hoca)


Gülse Birsel’in sihirli kaleminden dökülen senaryosu, Hakan Algül’ün başarılı yönetmenliği ve BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği Jet Sosyete bağımlılık yapacak bir komedi dizisi. Kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi komedi alanında uzman oyuncuların rol aldığı Jet Sosyete beklentileri karşıladı mı? Jet Sosyete izlendi mi tuttu mu? Jet Sosyete reytingleri nasıl? 

Jet Sosyete’nin kendisi için en doğru günü seçtiğini düşünüyoruz. Çünkü genel bir analiz yaptığımızda Star Tv’nin hafta içi tüm günlerinin dolu olduğunu görüyoruz. Pazartesi Söz, Salı Ufak Tefek Cinayetler, Cuma İstanbullu Gelin, Cumartesi Fazilet Hanım ve Kızları haftanın 4 gününü dolduruyor. Baktığımızda çarşamba, perşembe ve pazar günlerinin boş olduğu görülüyor. Çarşamba ve perşembe diğer kanallarda reytingleri yüksek projeler olduğu için oldukça riskli günler. Kanal bu ihtimallerin hepsini bir araya getirerek dizinin pazar akşamı yayınlanmasına karar verdi. Pazar akşamı diğer kanallarda Çocuklar Duymasın,Savaşçı ve Cennetin Gözyaşları gibi ortalama reyting oranlarına sahip diziler Jet Sosyete’nin önünü açacaktır. Fakat en önemli ve mücadelesi zor bir yarışma olan Survivor Jet Sosyete reytinglerini nasıl etkiler bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Pazar akşamları yayınlanan Çocuklar Duymasın 5-7, Cennetin Gözyaşları 5-6, Savaşçı 9-12 Survivor ise 12-13 arasında değişen reytingli projeler. Jet sosyete dizisinin ekran serüvenine 5-6 reyting aralığında başlayacağını düşünüyoruz. Jet Sosyete avantajlı bir günde yayın hayatına başlayacak 4-5 ay Survivor’la başarılı bir mücadele verirse sonrası dizinin akıbeti için daha kolay olacaktır. Jet Sosyete izlendi mi tuttu mu reytingleri nasıl sorularını sizler için paylaştık.

18 Şubat pazar ekran macerasına start veren Jet Sosyete dizisini siz nasıl buldunuz? Dizi tutar mı izlenir mi? Beklentileri karşıladı mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.