Jet Sosyete İlayda Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler ve Kariyeri


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 23:54
0

Jet Sosyete dizisi Star Tv ekralarında her pazar sevenleri ile buluşmaya devam ederken dizi reytinglerde istediği başarıyı göstermeyi başardı. Bu başarıda dizinin oyuncu kadrosunun şüphesiz etkisi çok büyük. Dizide yer alan karakterlerin ilginç özellikleri izleyenler tarafından dikkatle takip ediliyor. Özellikle İlayda karakteri konuşması, hareketleri ve mimikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki İlayda kimdir?  Gerçek adı ne? Yaşı, oynadığı diziler.

Dizinin kısaca hikayesi şu; Özpamuk Tekstil firmasında çaycı olarak çalışan Yaşar gün gelir şirket sahibi Cengiz tarafından şirkete müdür olarak atanmıştır. Cengiz’in oğlu Ozan çok rahat bir tiptir. Gece hayatı olan ve ne yazık ki şirketin de adını kirletmektedir. Bu anlamda Cengiz oğlunun Müdürlük yetkisini alır ve Yaşar’a verir. Hikayede bu anda başlar. Şirketin işleri de kötü gitmektedir. Cengiz yine sosyeteden zengin ailenin kızı İlayda’yı oğlu Ozan ile evlendirmek istemektedir.

Bu şekilde şirketin kötü giden finansmanını da düzeltmek istemektedir. Ancak Ozan İlayda’dan hoşlanmamaktadır. İlayda ise zekiliğinin yanı sıra lafını esirgemeyen azına geleni söyleyen bir tiptir. Ozan’a deli gibi aşıktır ancak diğer taraftan gurur yapıp kendisini ara ara geriye çekmektedir. Kibar, zarif ve sosyetik gibi görünsede tam bir işbirlikçdir. Arkadan konuşur, kibirli ve kendini beğenmiş bir tiptir. Tüm aile zenginliğinden dolayı İlayda’nın Ozan’la evlenmesini istemektedir. İşte İlayda karakterini canlandıran oyuncumuz hakkında bilgiler.

İlayda karakterini canlandıran oyuncumuz; Deniz Cengiz’dir. Aslında Jet Sosyete dizisi Deniz Cengiz’in ilk dizisidir. Deniz Cengiz aslında youtuberdır. Youtube kanalında kendine özgü videolar paylaşmış ve daha sonrasında Deniz Cengiz Tv adından bir youtube kanalı açmıştır. Paylaştığı videolar ile bir çok kitleye ve dolayısı ile televizyon ekranlarına kendisini tanıtan Deniz dizi ve sinema sektörünün kapısını aralamıştır. İlk dizisi ise Jet Sosyete olmuştur. Sektörde yeni olduğu için rol aldığı başka bir projesi yoktur.

Deniz Cengiz’in youtube kanalının 12.204 abonesi vardır ve kanal 2011 yılında kurulmuştur. Deniz’in kanalında 103 video bulunan Deniz Cengiz genellikle komik videolar çekmekte kanalında yayınlamaktadır. Sizler için Deniz Cengiz’e ait bir videoyu aşağıya ekledik. Gerçekten komik bir kişiliğe sahip olan Deniz’i geleceği parlak oyuncular arasında görüyoruz. Kendisine kariyerinde başarılar dileriz.

“Muhabbette Geri Vitese Taktığımız O Anlar”