Jet Sosyete Gündüz Kim? Oynadığı Diziler Neler


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 21:52
0

Fragmanlarıyla çok ses getiren Star Tv’nin yeni gözdesi Jet Sosyete yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dizide rol alan garip karakterlerden Gündüz hiç kuşkusuz en çok araştırılan ve merak edilen karakterler arasında yer alıyor. Jet Sosyete Gündüz kim sorusunun detaylı yanıtı haberimizin devamında…


[kirmizitext]Jet Sosyete Yıldız Kim? Gerçek Adı, Kariyeri, Nereden Tanıyoruz [/kirmizitext] <<<tıkla


Gülse Birsel’in sihirli kaleminden dökülen Jet Sosyete dizisi son dakika değişikliği ile Star Tv’de yayınlanma kararı aldı. Komedi dizilerine çok fazla yer vermeyen Star Tv umarız istediği başarıyı elde eder. Bizim düşüncemiz ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz son zamanlarda biraz olsun yüzümüzü güldürecek projelere ihtiyacımız olduğu doğrultusunda. Tanıtım fragmanlarıyla oldukça eğlenceli ve renkli bir dizi olduğu anlaşılan Jet Sosyete Gündüz kim sorusu izleyenlerin gündeminde. Jet Sosyete Gündüz karakterine dair tüm detaylar…

Dizide orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye geçişi ve ayak uydurmaya çalışırken yaşadığı eğlenceli halleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Jet Sosyete dizisinin önemli kahramanlarından Gündüz, Yaşar Ustanın kayınbiraderidir. Sinirli, tekinsiz ve kendince raconları olan bir delikanlıdır. Hiç bir işte dikiş tutturamıyor ve başı karanlık adamlarla büyük dertte. Jet hızıyla girdikleri sosyete hayatı onun için bambaşka bir dünyadır. Tabi bu Jet Sosyete’de bir de aşkla tanışır Gündüz. Jet Sosyete’nin en zengin ailelerinin kızı olan Alara’ya aşık olan Gündüz onunla aşka yaşamaya başlar ve tabi Alara da ona karşı boş değildir.

Jet Sosyete Gündüz karakterine hayat veren Bartu Küçükçağlayan 1983 Eskişehir doğumludur. Kendisi Yalan Dünya dizisinde Orçun karakteriyle yakından tanıyoruz. Jet Sosyete dizisinde bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkan Bartu Küçükçağlayan 1.80 boyunda 77 kg ağırlığındadır. Tiyatro ve dizi oyunculuğunun yanı sıra solistlikte yapan Küçükçağlayan 2003 yılından itibaren profesyonel olarak oyunculuk yapmaktadır.

Dizi oyunculuğuna 2004 yılında Haziran Gecesi’yle başlamıştır. Bu dizide Ali karakterine hayat vermiştir. Çakın Binbir Gece, Yalan Dünya, Komedi Türkiye rol adlığı dizilerdir. Kırlangıç, Av Mevsimi, Çoğunluk ve Kesik oynadığı filmler. Bunların yanı sıra sayısız tiyatro oyununda başarıyla yer almıştır. Bartu Küçükçağlayan, Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Büyük Eve Abluka isimli müzik grubunda da müzikle uğraşmıştır. 3.Antalya Televizyon ödüllerinde 2012 yılında en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almıştır. 16. Sadri alışık ödüllerinde 2011 yılında umut veren oyuncu seçilmiştir.

[kirmizitext]Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu-Kim Kimdir? <<< Tıkla[/kirmizitext]

Oynadığı dizi ve sinema filmleri sie Haziran Gecesi, Kırlangıç, Çapkın, Bindir Gece, Av Mevsimi, Yalan Dünya, Kesik, Komedi Türkiye, Masum, Jet Sosyete ve Kelebekler. Kendisine Jet Sosyete Gündüz rolünde başarılar dileriz.

Jet Sosyete Gündüz Kim?