Jet Sosyete Dizisi Talip Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 22:16
0

Tanıtım fragmanlarıyla yankı uyandıran Jet Sosyete Talip kim? Kaliteli oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Jet Sosyete Talip kim? İşte Detaylar…


Jet Sosyete Yaşar Usta Kimdir? (Eşofmanlı Şevket Hoca)


Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Gülse Birsel, Aile Arasında filmiyle gişe rekorları kırmaya devam ederken yeni dizisi Jet Sosyete içinde hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Yalan Dünya dizisini izleyiciyle buluşturan başarılı oyuncu ve senarist 3 yıl aradan sonra yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Dizide orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye karışması, eğlenceli yönleriyle ele alınıyor.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enes Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Ecem Uzun ve Gülse Birsel’in kadrosunda yer aldığı dizide Talip karakterine hayat veren oyuncunun gerek ismi Şahin Irmak’tır. Dizinin önemli karakterlerinden ve renkli isimlerinden birine hayat veren Jej Sosyete Talip kim? işte Detaylar..

Jet Sosyete Talip Kim? Şahin Irmak

Jet Sosyete Talip karakterine hayat veren Şahin Irmak 29 eylül 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon programıyla ünlenen oyuncu, Kutsal Damacana, Neşeli Hayatlar, Çok Film Hareketler Bunlar, Entelköy Efeköye Karşı, Melek, Aliye, Çemberimde Gül Oya, Karayılan, Sultan, Bizim Ev, Aldırma Gönül gibi pek çok projede rol almıştır.

Şahin Irmak’a Jet Sosyete dizisindeki yeni rolünde başarılar dileriz…