Jet Sosyete Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir?


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 22:45
53

Gülse Birsel’in uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü Jet Sosyete dizisi Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Bartu Küçükçağlayan, Ecem Uzun gibi birbirinden ünlü oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin ünlü oyuncu kadrosu kadar senaryosu da büyük ilgi çekti.

Daha önce 7 sezon süren Avrupa Yakası dizisindeki başarısı ile büyük övgüler alan Gülse Birsel, diziler konusundaki başarısını Yalan Dünya ile arttırmaya devam etmişti. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizilerindeki replikler hala sosyal medyada espri konusu olmaya devam ederken Gülse Birsel’den yeni dizi haberi geldi.


Jet Sosyete Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güldür Güldür isimli show programı ile dikkatleri üzerine çeken ve Cem Yılmaz’ın sinema filmlerinde de rol alan Çağlar Çorumlu‘nun yanı sıra birçok ünlü oyuncuyu buluşturan proje, dizide kullanılan kıyafetleri ile de büyük dikkat çekti.

Gülse Birsel, geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Aile Arasında isimli sinema filminde kıyafetleri ile konuşulmuştu. Bu nedenle Gülse Birsel’in kıyafetlerini hazırlayan Arzu Koprol, closhboutipue, Nedret Tacıroğlu gibi önemli isim ve markaların dizinin kıyafet sponsoru da olabileceği iddia ediliyor.

Son zamanlarda birçok dizi kıyafetine sponsor olan selmacilek, zara, ipekyol, mango, hm gibi markalar, Jet Sosyete dizisi için de çalışmalarını devam ettiriyor. Diziler sayesinde kıyafetlerini daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı yakalayan markalar, kıyafetlerini kombin önerileri ile birlikte müşterilerine sunmayı da ihmal etmiyor.

 

Jet Sosyete Gizem’in spor yaparken giydiği yağmurluk Puma markadır. 319 Tl

Jet Sosyete Pelin’in kırmızı ceketi Adil Işık’tır.

Jet Sosyete Gizem’in beğendiği ve almak istediği kırmızı çanta Pello Shoes marka.

Jet Sosyete Gizem’in giydiği sabahlık İpek Kramer isimli tasarımcıya ait.

Jet Sosyete dizisinde merak ettiğiniz özel bir kıyafet varsa yorumlar kısmından bize markasını sorabilirsiniz. Jet Sosyete dizisinin kıyafet ve markalarını sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!


Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları


 

53 YORUMLAR

  1. Slm jet sosyete 2.sezon 19.bolumde melikenin giydiği elbisenin markası nedir acaba

  2. Mrb. Jet sosyete 2.sezon 16.bölümde Gizem’in şarki söylerken giydigi payetli elbisenin markasi nedir? Çok acil lazım, kuzenimin düğününde giymek istiyorum

  3. ben bölümünü hatırlamıyorum ama zahide özpamuğun giydiği beyaz, gömlek tarzı, ispanyol kollu, ve omuzlarında mavi şeritler uzanan bir kıyafeti vardı. aramaktan çok yoruldum yardımcı olursanız çok çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

  4. Nazlı nın 2.sezon 14.bölğmde giydiği üzeri incili füme rengi sweat elbise hangi marka

  5. Gürsel birselin 23 ocaktaki bölümünde kahvaltı masasında giydiği kazağın ( pembeli beyazlı kolları çizgili ) markasını öğrenebilir miyim

  6. Jet sosyete 24 ekim de alaranin giydigi siyah ustu trasparan olan elbisesinin markasi nedir taliple kumsalin tanistifi sahnedeki

  7. Jet sosyete dizisinde İlayda’nin 2.sezon 2.bolumunde krem kol çantasının markasını ogrenebilirmiyim

  8. Jet sosyete melikenin giydiği beyaz bluzun markası nedir acaba? Gül nakışlı etnik desenli bir bluzdu

  9. 12. Bölümde Yıldız’ın kız istemede giydiği elbisenin markası nedir acaba ? Teşekkürler

  10. 06.05.2018 de yayinlanan bölümde İlayda’nin giydiği acik mavi elbisenin markası nedir?

  11. Ben kayınvalidenin flarolarak kullandığı eşarp markasını çok merak ediyorum

  12. İyi günler ozan karakterinin giydiği beyaz yan tarafı siyah çizgili gömlek var. Yakası broşlu gömleğin markasını biliyormusunuz acaba.

  13. Jet sosyete dizisinde Gülse Birsel’in giydiği krem renkli çiçekli hırkanın markasını yazabilirmisiniz.

  14. 25 Mart’ta oynanan bölümde gülse Birsen’in giydiği motifli deri parçalı hırka ne marka

  15. 17 martta gizemin kahverengi tuniğine bayıldım. parlak kahverengi ve farklı bir tasarım. çok güzeldi. markası ne acaba? özel tasarım mı?

  16. 17 marttaki bölümde Gizemin giydiği kahverengi tuniğe bayıldım. Parlak rengi, farklı modeli filan çok hoştu. Acaba hangi marka? Özel tasarım mı ki?

  17. Ozan’ın 2. ve 5. bölümde giydiği önü siyah baskılı beyaz gömleğin markasını bilen var mı?

  18. Sarp apak’ın 3.bölümde giydiği mavi gömlek üzerine giydiği kahverengi ceketin markası ne

Comments are closed.