İstanbullu Gelin’de nefes kesen bölüm! İstanbullu Gelin’in 62. bölümünde neler oldu?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 13:49
0

Star TV’nin büyük beğeniyle izlenen dizilerinden İstanbullu Gelin’in dün akşam yayınlanan 62. bölümü birbirinden ilginç olaylara sahne oldu.

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış gibi isimlerin rol aldığı ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümüyle adeta nefesleri kesti.

Birçok olayın sonuca vardığı ve sırların aydınlandığı bir bölüme tanık olan izleyiciler ekranları başına kitlendi. Final gibi bir bölüm diye nitelenen dizinin 62. bölümüne Ülfet’in sırları ve şok kararları damga vurdu.

İstanbullu Gelin dizinin üçüncü sezonunda diziye katılan yeni karakterlerden olan ve usta oyuncu Meral Çetinkaya tarafından canladırılan Ülfet karakterinin bütün sırlarının açığa çıktığı bölümün sonunda herkesi şok eden olaylar yaşandı.

Yeşim Salkım’ın canlandırdığı Sedef karakterinin gelmesiyle işlerin daha da çetrefilli bir hale geldiği dizide Adem, Sedef’le buluşarak Ülfet’in geçmişiyle ilgili bütün sırları öğrendi ve ailesine anlattı. Eşini bir kaza sonucu öldürdüğü ortaya çıkan Ülfet’in işyerine giderek onunla görüşen Faruk bütün bu olayları bildiğini Ülfet’e anlatarak üstü kapalı tehdit etti. Boranların Ülfet’ten tek istediğinin arsa meselesinin çözülmesi olduğunu söyleyen Faruk daha sonra Ülfet’le ilgili başka bir gerçeği Sürayya’dan öğrendi.

Süreyya’nın evindeki sır odayı bulması ve yüzleşmeleri, ardından Adem’in de geçmişindeki karanlık olayı ortaya çıkarmasının ardından Ülfet adeta köşeye sıkıştı. Zor durumda kaldığını anlayan Ülfet, Boranlarla arasının açılmasına sebep olan arsayı almayı kabul etti ve aileyi büyük bir yükten kurtardı. Öte yandan geçmişindeki sırrı düzenlediği bir basın toplantısıyla herkese itiraf ederek büyük bir şok yaşattı. Sahibi olduğu moda markasını da yardımcısı GÜneş’e devredeceğini açıklamayı ihmal etmedi Ülfet aynı toplantıda.

Ve son olarak Boranlar konağa geri dönüyor! İstanbullu Gelin dizisinin simgelerinden olan konak tekrar eski sahiplerine geçiyor. Geçtiğimiz sezon sonunda Adem tarafından aileden alınan konak 62. bölümde yaşanan sürpriz olaylar sonucunda Boranlara geri veriliyor.

Esma’nın kalesi olarak tanımlanan konakta mutsuz bir hayat süren Adem’in kafası Garip’in teklifiyle daha da karışıyor. Hamile eşiyle boşanmaktan vazgeçen Adem konağı Boranlara geri vermeyi kabul ederek herkesi şaşırtan hamleyi yaptı.

Bakalım dizinin önümüzdeki bölümünde konağı geri alan, arsa meselesini hallederek borçlarını ödeyip rahatlayacak olan Boranlar’ı ne gibi sürprizler bekliyor?