İSTANBULLU GELİN’DE FARUK VE SÜREYYA AYRILIYOR MU?


Güncelleme: 10 Mart 2019 : 00:55
0

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam yayınlanan 75.bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Cuma akşamları izlenme rekorunu kimseye kaptırmayan diziden işte detaylar….

İPEK VE FİKRET NİKÂH TAZELEDİ!

Okan’ın İpek’e aşkını ilan ettiğini öğrenen Fikret’in tüm aile büyük bir tepki vermesinden korkuyordu. Hatta İpek’le aralarındaki tüm bağın kopması bekleniyordu. Ancak, Fikret herkesi şaşırtacak davranışlar sergilemeyi seçti. Sakin ve olgun bir tavır takındı. İpek’te, Okan’a karşılık vermeyerek, kocasıyla ilişkisine bir şans daha verdi. Fikret ise, İpek için konakta büyüleyici bir sürpriz hazırladı. Nikâhlarını tazeleyerek ona herkesin içinde bir kez daha evlenme teklifinde bulundu. İpek’te düşünmeden evet yanıtını verdi. Uzun zamandan sonra yeniden bir araya gelmeleri aile büyüklerini de çok mutlu etti. Okan’ın İpek’e itirafta bulunmasını Süreyya’nın daha önceden bildiğini öğrenen Faruk’la da aralarında gerilim yaşandı.

ÖZGÜR FARUK’U ÖPTÜ!

Asıl şok edici gelişme Faruk cephesinde meydana geldi. İş yüzünden, Özgür ile şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Süreyya ile mesajlaşıyordu. Üstelik, Süreyya evde kızları Yaz’ı uyutmak üzere olduğunu söyledi. Bir süre sonra Özgür bornozla Faruk’un kapısını çaldı ve bir anda dudaklarından öptü. Fakat, bilmediği bir şey vardı. Süreyya evde değildi ona sürpriz yapmak için otele gelmişti. İkisi o vaziyetteyken de, Süreyya gördü ve şok olarak oradan uzaklaştı. Böylece bölüm sona erdi.

KLİŞE SENARYO!

Üç sezonu geride bırakmak üzere olan bir dizi için, bu tip yanlış anlaşılmanın oldukça klişe olduğu düşünülüyor. Süreyya’nın da uzaklaşması seyircilere saçma geliyor. Orada kalıp ne olup bittiğini anlaması gerektiğini açıklayan yorumlar sosyal medyada geziyor. Süreyya ve Faruk bu yüzden ayrılmasa da, bir süre Özgür’ün sıkıntı yaratacağı da anlaşılmış oluyor.

Fragman çıktığında paylaşacağız.