İSTANBULLU GELİN’DE BEBEK SÜRPRİZİ!


Güncelleme: 25 Nisan 2019 : 07:37
0
istanbullu gelin 82.bölüm
istanbullu gelin 82.bölüm

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 82.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar….

GÜLİSTAN HAMİLE!

Dizinin tanıtımında konağın çalışanlarından Gülistan’ın bebek beklediği haberine dikkat çekiliyor. Eşi Nazif ise farklı tarzını baba olma sevincini yaşarken de gösteriyor. Bu habere tüm konak halkı da oldukça seviniyor.

NEŞELİ BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİYOR!

Son yayınlanan bölümde, geçmişle ilgili sırları öğrenen Süreyya, teyzesiyle yüzleşmişti. Aslında ailesi tarafından hiç istenmediğine inanan Süreyya çok büyük bir bunalım içindeyken, üstüne bir de Boranlar onu yalnız bırakmamıştı. Onu çok sevdiklerini anlatan bir sürpriz hazırlamışlardı konağın bahçesine.

Öyle ki Faruk’un yurtdışında bulunan oğlu dahi Süreyya için bir video çekmişti. Bu sürprizler karşısında çok mutlu olan Süreyya hayata dönmüştü tekrar. Ayrıca, Esma’da ona herkes için çok değerli olduğunu belirten cümleler söylemişti. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümde, Süreyya, Faruk ve Yaz’ın çok mutlu olduğu gözlerden kaçmıyor. Esma da gelinlerine “Kızlar çocuklarım size emanet” diyor.

ÂDEM DİLARA’YI YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜYOR!

Bu bölümdeki bir diğer sürpriz gelişme ise, Adem ve Dilara tarafında yaşanacak gibi görünüyor. Güneş ile birlikte gittikleri mekânda Adem, Dilara ve sevgilisiyle karşılaşıyor. Fakat, tanıtımdan Adem’in bu karşılaşmadan pek hoşnut olmadığı görülebiliyor. Hatta, sosyal medyada “Acaba Dilara’yı kıskanıyor mu” gibi sorulara dahi yol açıyor. Âdem’in Dilara’yı kıskanmasının da Güneş’i olumsuz etkileyeceği tahmin ediliyor.

Dizinin 82. yeni bölümü merakla bekleniyor.

82.bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız. İyi seyirler..