İSTANBULLU GELİN SEZON TATİLİNDEN ERKEN Mİ DÖNÜYOR?


Güncelleme: 7 Ocak 2019 : 00:10
1

Yılbaşından sonra, maddi sıkıntıların da etkisiyle, dizilerin üç haftalık tatile girdiği biliniyordu. Hatta bazı dizilerin final yapıp, hiç yayınlanmayacağı konuşuluyordu. Maliyeti yüksek olan dizilerin de, internet ortamında yayın hayatına devam edeceği haberleri yayılmıştı. Ancak başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin gibi oyuncuların yer aldığı, Cuma akşamları Star’da yayınlanan, İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. İşte detaylar..

9 OCAK’TA YENİ BÖLÜM ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

Çekimlerinin büyük çoğunluğu Bursa’da gerçekleşen yapım için, Medyatava’dan Birsen Altuntaş, dizi izleyenleri sevindirecek bir haber verdi. İstanbullu Gelin dizisinin 9 Ocak gibi yeni bölüm çekimlerinin başlayacağını duyurdu.

ERKEN BAŞLAYABİLİR

Birsen Altuntaş’ın verdiği haberden hareketle, dizinin sezon arasından, yeni bölüm için verilen günden daha erken dönmesi bekleniyor. 18 Ocak ya da 25 Ocak tarihlerinden birinde yayın hayatına kaldığı yerden devam edebilir. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olmuştu bir hatırlayalım…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yılbaşından bir hafta önceki bölümde dizide önemli gelişmeler meydana gelmişti. Esma’nın Garip’le olan düğün hazırlıkları ön plandaydı. Süreyya, İpek, Süreyya’nın teyzesi Senem ve konaktaki diğer kadınlar, Esma için gelin hamamı organize etti. Düğünden önce kadınların, hamamdaki eğlencesi dizinin ilgi çeken sahnelerinden biri haline geldi.

ESMA VE GARİP EVLENDİ

Esma, yıllardır beklediği büyük aşkı Garip’le konakta düzenlenen görkemli bir düğünle sonunda evlendi. Esma nikâh masasına doğru ilerlerken, gençliğini hayal etmesi de izleyenlerin gözünden kaçmadı. Garip ile konakta herkesin huzurunda romantik bir dans gerçekleştirdiler. Davetliler büyük bir hayranlıkla onları izledi.

AİZAHMER OLDUĞUNU AÇIKLADI

Düğün güzel olsa da Esma, kendisiyle ilgili önemli bir gelişmeyi de açıklamak zorunda olduğunu hissetti. Artık geçmişiyle ilgili anıları parça parça unutmaya başlayan Esma, aizahmer olduğu gerçeğini çocuklarına itiraf etti.

FİKRET VE FARUK KONAKTAN AYRILACAK MI?

Esma Garip’le evlendikten sonra, Faruk ve Fikret ortak bir kararla konaktan ayrılmayı düşündü. Süreyya ise aileyi bir arada tutabilmenin yollarını arıyordu. Ancak Esma’nın hastalığını öğrendikten sonra tutumları ne olacak? Yeni bölümde göreceğiz.

1 YORUM

Comments are closed.