İstanbullu Gelin Neden Final Yapıyor? Devam Edecek mi?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 15:10
0

İstanbullu Gelin Bitiyor Mu? Devam Edecek mi?

STAR tv’nin beğeniyle izlenen dizisi  her bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin dizisi kendisine cuma akşamları bir izleyici kitleri oluşturdu. İstanbullu Gelin dizisinin en önemli özelliği boş sahnelerinin olmaması etkili ve vurucu senaryosu ile izleyiciyi hemen kendine bağlamamıştı. Cuma günleri saat 20.00’da yayınlanan dizinin reyting oranlarının iyi olması diziyi zirveye taşıyan izleyicileri dizinin yeni sezonda devam edecek mi etmeyecek mi sorularına cevap arıyor.

Türkiye de yayınlandığı 3 sezonda milyonların sevgisi ve ilgisi ile karşılaşan İstanbullu Gelin dizisi başrol oyuncuları Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’e de dizinin bu sezon final yapacağı bilgisi ulaşmıştı. İzleyenlere bu sorunun cevabını bulmak için hazırladığımız haberimizde dizinin sıkı takipçilerine güzel haberler vereceğiz. Dizinin yapımcıları İstanbullu Gelin dizisi için beklenen final açıklaması yapmıştı. İstanbullu Gelin dizisi yönetmeni Zeynep Günay 2019 yılının final yılı olacak demişti. Dizi takipçileri ve Star Tv dizinin devam etmesini için uğraşıyor. Sosyal medya da dizinin bitmemesi için kampanya düzenliyor. Başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz’e dizinin bitirilmemesi için ikna çalışmaları yapılıyordu. Dizinin çekimleri yeni sezonda İstanbul da yapılması dizinin biteceği haberlerinin güçlendirdi. Yeni bölümlerde tekrar Bursa’da çekilmeye başlayan  İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonda devam eder mi acaba diye düşündürdü.

İstanbullu Gelin Neden Final Yapıyor?

O3 Medya’dan Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Ali Aydın ve Deniz Akçay’ın da senaryosunu yazdığı İstanbullu Gelin dizisi ekibi diziyi tadında bırakma ve efsane olarak ekranlara veda etme kararı aldı. Yapım ekibi diziyi uzatmak istemiyor. Ama reytingleri çok iyi olan dizinin Kanala bir sezon daha yayına devam etmesini istiyor. Dizinin takipçileri ise devam kararını merakla bekliyor. Ancak başrol Aslı Enver’in bu sezon bitmeyecekse ayrılma kararını yapım ekibine bildirmesi üzerine Özcan Deniz’in tadında bırakalım demeçleri dizinin yapımcısını zora soktu. Aslı Enver’in Murat Boz ile evlilik kararı alması bu demeci üzerinde etkili olduğu düşünülüyordu.

İstanbullu Gelin 3. Sezonda Devam Edecek mi? 

Dizinin yapımcılarının  Aslı Enver ve Özcan Deniz’i dizinin devam etmesi için  ikna ettiği ve yeni sezonda  devam etme kararı alındığı öğrenildi. Dizinin devam kararı izleyicisini oldukça sevindirecek gibi gözüküyor.