İstanbullu Gelin Gözde kim? Didem İnselel Oynadığı Diziler


Güncelleme: 10 Mayıs 2018 : 14:02
0

Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin,oyuncu kadrosunda yenilikler yapmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde farklı karakterler renk ve heyecan katmaya hazırlanıyor. Bu isimlerden biri de Gözde. İstanbullu Gelin Gözde kim?Gerçek adı,hayatı, kariyeri…

Kadrosunda Aslı Enver,  Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve Salih Bademci gibi usta isimlerin rol aldığı dizinin 3. Sezon onayı aldığı Ve yeni sezonda da devam edeceği konuşuluyor. Bu iddiaları destekleyen ise kadrosuna yeni kattığı isimler. Diziye yeni katılan oyuncu Faruk Ve Süreyya aşkını biraz zorlayacak gibi. İstanbullu Gelin Dizisi Gözde karakteri Faruk Boran’ın yıllar önce yolunun kesiştiği catering işiyle uğraşan hırslı azimli ve güzel bir kadın.

İstanbullu Gelin Gözde kim sorusunu yanıtadıktan sonra bu karaktere hayat veren oyuncu Didem İnselel hakkknda detaylı bilgiler verelim. Son olarak Dayan Yüreğim dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu, 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Akademi İstabul Radya Televizyon bölümünde profesyonel oyunculuk eğitimleri almıştır. Profesyonel dizi kariyerine 2003 yılında Serseri Aşıklar dizisiyle adım atmıştır. Serseri Aşıklar dizisiyle yıldızı çok parlamasa da 2007 yılında yayınlanan Kavak Yelleri dşzisiyle geniş bir kitle tarafından tamınmayı başarmıştır.

2012 yılında TRT ekranlarının en çok izlenen dizisi Beni Böyle Sev kadrosuna dahil olmuştur. Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran ile birlikte rol almıştır. 2014 yılında Fox TV’nin fenomen Dizisi Bu Hayat Benim’le tekrar ekranlara dönmüştür. Kendisini başrol olarak pek görmesek de aldığı rolün halkını başarıyla yerine getirmesi ve oyunculuğu izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

İstanullu Gelin Gözde dizisiyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan tecrübeli oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı. Şimdiden kendisine Yen’i projesinde başarılar dileriz.