İSTANBULLU GELİN FİNALE DOĞRU YÜRÜYOR!


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 22:09
0

Geçen haberimizde, başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin, mayıs ayında final yapacağını bildirmiştik. Bu sebeple konunun nasıl toparlanacağı seyirci tarafından merak ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yayınlanan son bölümde, Süreyya, Dilara ve Senem kafa dağıtmak için kızlar gecesi düzenleyip bara gitmişti. Bu sırada Adem evde çocuğa bakıyordu. Haftalardır çıkmaza giren İpek ve Fikret cephesinde ise, boşanma davaları ileri bir tarihe ertelenmişti. İpek kendi evine çıkıp düzen kurmuştu. Süreyya bölüm sonunda duymaması gereken bir şeye kulak misafiri olmuştu. İpek’in yeni evinde, Okan İpek’e aşkını itiraf ederken, Süreyya’da kapıda belirmişti. İlerleyen bölümde Süreyya’nın ne yapacağı merak ediliyordu. Ancak, yeni bölüm fragmanında olanlar oluyor.

ESMA VE FİKRET DUYUYOR!

İpek, Süreyya ile duyduklarını kimseye söylememesi konusunda konuşuyor. Süreyya ise ne yapacağını bilemiyor. Teyzesi Senem susması gerektiğini söylüyor. Ancak, çok geçmeden olanlar oluyor ve Esma öğreniyor. Esma Süreyya’ya “Bunu bildiğin halde nasıl saklarsın? Fikret duysa ne olacak?” diye hesap soruyor. Tam o sırada da, merdivenlerden yukarı çıkan Fikret konuşulanları duyuyor.

KONULAR TOPARLANMAYA ÇALIŞIYOR!

Dizinin mayıs sonu için final kararı çıktığından, konuların bir an önce toparlanmaya çalışıldığı anlaşılıyor. Esma ve Süreyya ilişkisi de çok iyiyken, birden ilk bölümlere dönüş olduğu da gözlerden kaçmıyor. 3.sezon ilk bölümünde yıllar sonraya gidilmiş ve Yaz büyümüştü. Annesi Süreyya’ya duyduğu öfkeyle ön plana çıkmıştı. Hatta annesinin Esma’yı öldürdüğünü öne sürmüştü. Eğer bu iddialar doğruysa, Süreyya’nın kitaptaki gibi şizofren bir karaktere dönüşmesi de seyirci tarafından bekleniyor. Esma’yı öldürüp öldürmediği sorusu için de finali beklemekten başka çare kalmıyor. Ancak, aralarının bozulmaya başlaması da kafaları karıştırıyor.