İSTANBULLU GELİN FİNAL YAPIYOR!


Güncelleme: 24 Şubat 2019 : 23:56
0

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, her Cuma akşamı Star’da yerini alan, İstanbullu Gelin sezon sonunda final yapıyor. Dizinin 31 Mayıs 2019 Cuma akşamı ekranlara veda edeceği bildirildi.

FİNALDE NE OLACAK?

Hayata Dön, adlı romandan televizyona uyarlanan dizinin final bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Sezonun ilk bölümünde kısa bir süreliğine de olsa gelecek gösterilmişti. Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz büyümüş ve aile psikoloğunun yanına gitmiş, annesiyle ilgili şok bir iddiada bulunmuştu. Süreyya’nın babaannesi Esma’yı öldürdüğünü söylemişti. Sonrasında tekrar geçmişe dönüldü ve dizi kaldığı yerden devam etmeye başladı. Finale kadar giden bölümlerde, gelecekte ortaya atılan bu iddianın da cevap bulacağı düşünülüyor. Süreyya’nın romanda şizofren olduğu, ancak dizide öyle yansıtılmadığı söyleniyordu. Fakat, tam olarak öyle gösterilmese de, dizinin yayınlanmakta olan bölümlerinde konakta Süreyya’nın hakimiyet içerisine girdiği anlaşılıyor. Sosyal medyada izleyiciler, Süreyya’nın Esma’nın yerini almaya çalıştığı, bunu sessizce yaptığıyla ilgili yorumlarda bulunuyor. Üstelik İpek ve Süreyya arasındaki rekabette, İpek’i savunan tarafın da çoğalmaya başlaması dikkatlerden kaçmıyor. Şimdi son bölümde neler yaşandı? Hatırlayalım.

73.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ayrılığın eşiğine gelen İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelendi. Faruk ve Süreyya, Fikret’in neden boşanmak istediğini öğrendi. Süreyya’nın Fikret ve İpek ilişkisindeki duruşu da, Esma ile arasında çatışma yaşanmasına neden oldu. Kendi evine çıkan İpek’i Okan yalnız bırakmadı. Beklemediği bir anda kapısını çaldı. Ona açık açık aşkını ilan ederken ve bekleyeceğini söylerken, Süreyya konuşulanları duydu ve şok oldu.

Senem, Süreyya ve Dilara ise kendi aralarında kızlar gecesi düzenleyip kafa dağıttılar. Bu sayede, Adem oğlu ile baş başa zaman geçirme fırsatı buldu.