İstanbullu Gelin Final Tarihi Belli Oldu! Neden Bitti? İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 01:36
0

İstanbullu Gelin final tarihi belli oldu! Show TV’nin sevilen dizisi Yeni Gelin 63. bölümüyle final yaparak ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Yeni Gelin 62. Bölümden hemen sonra herkes “İstanbullu Gelin 62. Bölüm Final mi yaptı?” diye bir birine sormaya başlamıştı.

Çünkü, 62. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisini ekran başındakiler adeta soluksuz izlediler! 62. Bölümde her şeyin çorap söküğü gibi bir anda çözülmesi, izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Dizinin 63. bölümünde neler yaşanacak merak konusu oldu. Aşk ve Mavi dizisinin bitmesi ile İstanbullu Gelin dizisini yukarı doğru bir ivme yakalaması beklenirken dizi final kararı aldı. Yeni Gelin dizisi 24 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan 63. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Diziden geriye akıllarda bu görüntü kalacak;

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Süreyya ve eşi Faruk’u yatak odalarında yakalayan Esma bu hafta aynı duruma kendisi düştü. Garip Bey ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Esma Hanım, Garip Bey’in onu eve bıraktığı sırada öpüşürlerken merdivenlerden inen Süreyya’ya yakalandılar. Onları görünce ne yapacağını şaşıran Süreyya oradan uzaklaşmaya çalışsa da yüzleşmekten kaçamadı.

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Yeni Gelin’de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

İstanbullu Gelin tüm haberlerine göz atın >