İSTANBULLU GELİN EKRANLARA DÖNÜYOR!


Güncelleme: 18 Ocak 2019 : 01:00
0

Yılbaşından sonra ara veren diziler arasında, Star’da Cuma akşamları yayınlanan, İstanbullu Gelin’de yer alıyordu. Ancak, sonunda dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı çıktı. İşte detaylar..

ESMA VE GARİP BALAYINDA

Başrollerinde, Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi oyuncuların oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanı oldukça hareketli görünüyor. Geçen bölümde, konakta görkemli bir düğünle evlenen Esma ve Garip’in Uludağ’da balayına çıktıkları dikkat çekiyor. Ayrıca kayak yaparken oldukça mutlu gözükmeleri, Garip’in “Biz hastalıktan korkacağımıza, hastalık bizden korksun” diyerek ona moral vermesi gözden kaçmıyor. Bir sonraki sahnede de, eğlence mekânında dans ettikleri ekrana yansıyor. Yeni bölümde bu ikilinin, geç kavuşmasına rağmen, keyifli sahnelerinin yer alacağının da sinyalleri verilmiş oluyor. Yayınlanan son bölümde, Esma düğünde herkese Aizahmer olduğunu açıklamış ve herkes çok şaşırmıştı. Ancak, geçici bir süreliğine de olsa, bu konu biraz ertelenmişe benziyor.

ESMA’NIN HASTALIĞI NASIL İŞLENECEK

Son yayınlanan bölümde, Faruk ve Fikret evden ayrılmayı planlıyorlardı. Ancak, Esma’nın hastalığını açıklaması üzerine şaşkına dönmüşler ve ne yapacakları bilinmiyordu. Bölümün belli bir süresinde, Esma kocasıyla balayında yazılmışa benziyor. Fikret ve Faruk’un yüksek ihtimalle evde kalması bekleniyor. Çünkü anneleri bu durumdayken, ayrı bir düzen kurmayı düşünemezler. Esma tatilden döndüğünde, bu konunun yeniden gündeme gelmesi tahmin ediliyor. Fakat, Garip’in fragmandaki hallerine bakıldığında, Esma’yı hasta gibi görmüyor. Bu süreçte, onun moralini yüksek tutacak şeyler yapacağı da anlaşılmış oluyor.

FARUK’TAN SÜREYYA’YA SÜRPRİZ VAR

Süreyya, Faruk’la birlikte arabadan iniyor. Gözlerini kapatıyor. Bir mekana giriyorlar. Süreyya gözlerini açtığında şaşkına dönüyor. Faruk ona” Sen sadece benim hayatımın değil, bu evinde merkezindesin artık. Annemden sonra bu ev ve her şey sana kalacak” diyor. Ancak bu sözü, o sahnede söylerken gözükmüyor. Genel fragman yayınlanırken, dış ses olarak belirtiyor. Bunun sözün üzerine olduğu tahmin ediliyor ki, Süreyya’da kocasına sevinçle sarılırken ekrana yansıyor. Yayınlanan görüntülerden, Faruk’un geleceğe yönelik bazı planlar yaptığı da belli oluyor.

İstanbullu Gelin’in, çekimlerin erken başlamasıyla, sezon tatilinden bir hafta önce dönmesi bekleniyordu. Ancak önümüzdeki hafta 25 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de kaldığı yerden yeni bölümleriyle Star’da devam edecek.