İstanbullu Gelin Dizisinde Son 5 Bölüm


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 08:40
0

İstanbullu Gelin 83. bölüm dün akşam yayınlandı ve yayınlanmadan önce çıkan tanıtımlarda son 5 bölüm olduğunun altını çizildi. Dilerseniz dün gece neler oldu bakalım

Dün Gece Neler Yaşandı?

Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir. Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır. Dilara’nın doğum gününe Osman ve sevgilisini çağırır  bu arada Adem’e babasının saatini verir ve ondan özür diler. Mutlu bir masa etrafında o son akşam her şey mutlu mesut görünüyordur. Ta ki ertesi sabah Garip uyanıp kendisine bırakılan mektubu bulana dek. Mutlu aile sofrasında oturan ailenin yanına kahvaltı yaparlarken Garip gelir ve annelerinin onlara bir mektup bıraktığını söyler. Mektupta çocuklarının onları aramamasını isteyen Esma gitmiştir.

Dizi Nasıl Final Yapabilir?

Bir tarafta Esma diğer tarafta Süreyya. İki güçlü kadın. Bu onların hikayesi aslında. Her ikisi de kendince bir dönemeçten geçiyor. Peki ama İstanbullu Gelin nasıl bitecek. Mutlu sonla mı, yoksa ters köşe yapan akıllarda hep kalacak bir sonla mı?

Sizin fikriniz nedir bilemeyiz ama işte diziyi baştan sona izleyen birisi olarak bizim tahminlerimiz. Dizinin dün akşam yayınlanan final sahnesinde Esma’nın huzuevi tarzında bir yere taşındığını gördük. Eşyalarını yerleştirmiş dışarıya bakarken dizi bittti.

Dizinin finale doğru an be an yaklaştığı göz önüne alınır ise Esma dizinin finalinde ölebilir. Süreya teyzesi ile barıştı. Güneş muhtemelen Adem’e döner.  Garip yalnız kalır. Faruk oğluna tekrar kavuşur. Ama bu arada elbette geçen zaman zarfında Esma Hanımı aile arayacak onu bulacak ve evine getirecektir.

Her nasıl olursa olsun dizi çok da genel anlamda mutlu bitmeyecek gibi ama biz bu diziyi çok özleyeceğiz. Zira son derece gerçek ve bizden.