İstanbullu Gelin Dizisinde Şimdi Ne Olacak?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 10:35
0

Startv televizyonlarında üçüncü sezonuna giren ve Amerika Birleşik Devletleri Emmy ödüllerinde birçok alanda aday olan İstanbullu Gelin dün akşam yayınlanan final sahnesi yine kafaları karıştırmayı başardı.

Dizinin bu kadar başarılı olmasında Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin gibi oyuncuların başarısı elbette çok büyük. Ama bunun yanında senaryosunun kusursuz işlemesinin, dizinin içinde yer alan samimiyetin de  etkisi olduğu açık net. Her kesime hitap eden bir dizi ve asla hız kesmiyor.

Karşısında artık bir televizyon klasiği haline gelen Arka Sokaklar, ATV kanalının bu dönem yayına koyduğu Şahin Tepesi ve yine bu sezon gösterime giren Özcan Deniz’in eski partneri Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı Gülperi olmasına rağmen dizi hiçbir biçimde reyting sıralamasından kopmuyor ki bu da dizinin ne kadar başarılı olduğunun bir başka net göstergesi.

Son Bölümde Neler Olmuştu?

7.12.2018 tarihinde dizinin tamı tamına 65. bölümü yayınlandı. Bir önceki hafta yani 30 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan 64. bölümü kafalarda çok ciddi soru işareti bırakarak bitmiş ve heyecan bu haftaya kalmıştı.

Faruk tarafından Adem’e yeni kuracakları şirkette yetkisiz hisse vereceğinin aile içinde yarattığı fırtına büyük olmuş Faruk ise bunu yapmaya mecbur olduklarını ifade etmişti. Bunun üzerine Esma Hanım hisselerini Garip Bey’in yönetmesini istemiş çocukları buna şiddetle tepki göstermişti.

Tüm bunların yanında Faruk’un yanına aldığı Özgür isimli sekreteri ile tanıştığında Süreyya ufak çaplı bir şok yaşamış ve kıskançlık krizlerine girmişti. Ama dizinin bölüm finalinde gelen Boran firmasının açılışına gölge düşürmüştü.

Şimdi Ne Olacak?

İşte İstanbullu Gelin 66. bölümü tam bu noktadan başladı. Adem ve Fikret’in bir kavgaya karıştığı ve yaralandıkları ortaya çıktı.

Hastanede Esma Hanım ile Faruk arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Dilara kendisini suçlamaya başladı ve bu sırada Fikret’in tehlikeyi atlattığı haberi geldi. Uyandığında ilk olarak Adem’i soran ve Adem’in kendisini kurtardığını açıklayan Fikret oldu. Ama Adem yaşanan arbededen bacaklarındaki hassasiyeti kaybederek çıkmıştı ki bunun da tüm öfkesini Dilara’dan çıkardı.

Hastane’ye onu almaya gelen Dilara hastaneden ayrıldığını görünce onu aradı. Ama yanında bir başka kadın olduğunu konuşmalardan anlayarak yeni bir hayal kırıklığı yaşadı.

Ama asıl büyük bomba Esma Boran’ın Alzheimer hastalığına yakalanmasını öğrenmesi ile oldu.  Dizi tam olarak en heyecanlı yerinde bitti.

Garip Boran erkeklerine anneleri ile ocakta evlenme istediğini ifade etmiş iken bu durumda Esma Boran evlenmek isteyecek mi bekleyip göreceğiz.