İstanbullu Gelin Dizisi Tutar mı İzlenir mi? Özcan Deniz Yeni Dizisi Yorumlarınız Nasıl?


Güncelleme: 1 Ocak 2017 : 13:46
3

Star tv İstanbullu Gelin Dizisi Tutar mı İzlenir mi? Özcan Deniz Yeni Dizisi Yorumlarınız Nasıl?

Star tv de çok yakında ekrana gelecek dizilerden birisi de Özcan Deniz ve Aslı Enverin başrol oynayacakları İstanbullu gelin çok yakında Star tv de.. Özcan Deniz Faruk rolü ile dizide yer alacak. Dizideki partneri ise Süreyya karakteri ile Aslı Enver yapacak. Özcan Denizin Annesini ipek bilgin canlandıracak. Diziye Son olarak Kiralık Aşk dizisinin Sinanı Salih Bademci de dahil oldu.

03 Medyanın yapımcılığındaki İstanbullu Gelin Ocak ayında çekimlere başlayıp Şubat ayında Star tv de ekrana gelecek. İstanbullu Gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan Senaryosu ise Ali Aydın tarafından kaleme alınmaktadır. Dizi drama olacak ve oldukça hüzünlü bir öyküyü insanlara aktaracak. İstanbullu Gelin Şubat ayından itibaren her hafta Star tv de sizlerle olacak.

İstanbullu Gelin Dizisi Tutar mı İzlenir mi? Özcan Deniz Yeni Dizisi Yorumlarınız Nasıl?

Özcan Denizin daha önceki dizileri değişkenlik göstermiş senaryo ve oyuncu kalitesine göre kısa sürede yayından kalkanlar da olmuş uzun süre devam edenlerde. Asmalı Konak dizisini hatırlayanlar bilir çok uzun sürmüş ve dizi sektörüne öncülük etmiş bir yapıttı. Bu dizide dram içerdiğine göre geriye sadece oyunculukların ön plana çıkması kalıyor. Bizce dizi çok tutacak gibi durmuyor.  Kısa süre sonra İstanbullu Gelin Dizisi neden tutmadı niçin izlenmedi İstanbullu Gelin Dizisi var mı yok mu bitti mi neden izlenmedi gibi sorular sorulmaya başlarsa hiç şaşırmam.

İstanbullu Gelin Dizisinin kısa tanıtımını ve videosunu sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen sizde fragmanı ve tanıtımı izleyip  görüşlerinizi bizimle paylaşın. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederiz..

İstanbullu Gelin Dizisi Tanıtım Videosu

3 YORUMLAR

  1. istanbullu gelin çok güzel kış dizisi ola bilir aslı enver özcan deniz le yakıştı tam güzel diziyi beğenin yter ki

Comments are closed.