İstanbullu Gelin Dizisi Burak Kim? Gerçek Adı, Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 15:52
0

Cuma akşamlarının keyifle izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizinin takipçileri İstanbullu Gelin Burak kimdir? İstanbullu Gelin Burak’ın gerçek adı nedir ? İstanbullu Gelin dizisinde Burak karakterinin rolü nedir sorularına yanıt aradı.


İstanbullu Gelin Manuş Baba Eteği Belinde (Yar Beline Beline Sarılamam) Şarkısı


İstanbullu Gelin yılbaşı tatili nedeniyle 5 ocak cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmedi. İstanbullu Gelin geçtiğimiz hafta tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Son bölümde yaşananları hatırlayacak olursak. Ailece kutlanan yılbaşının sonunda Esma Hanım ve Garip Beyi yakınlaşırken gören isimin kim olduğu bir hafta boyunca izleyenler tarafından merak edildi. Esma Hanım ve Garip Beyi İpek yada Faruk’un gördüğü düşünülürken yayınlanan fragman izleyenleri ters köşe yaptı. Onları gören isim Süreyya’dan başkası değildi.

Süreyya bu kozu nasıl kullanacak? Gördüklerini Faruk’a anlatacak mı? Tüm bu soruların yanıtını 12 ocak cuma akşamı izleyerek öğreneceğiz.

İstanbullu Gelin Burak kim sorusunun yanıtına geldiğimizde; Burak Fikret’in asistanı Esra karakterinin eski eşidir. Belalı ve sorunlu bir insan olduğu bilinen Burak, Esra ve Fikret’in başına nasıl bir sorun açacak? Esra ve Fikret’i neler bekliyor? Dizide Burak karakterinin gerçek ismini daha önce hangi dizilerde rol aldığını ve özel hayatıyla ilgili detaylara ne yazık ki ulaşamadık.

İstanbullu Gelin Burak karakteri hakkında sizde bildiklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.