İstanbullu Gelin Begüm Ölecek Mi? Özge Borak Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 22:31
1

İzleyenlerin cuma gününü iple çektiği İstanbullu Gelin dizisinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Emir’le bir gece geçirmek isteyen Süreyya Begüm’den izin almak için yanına gider. Begüm’ün tepkisi karşısında şaşıran Süreyya olayın üzerine gidince büyük sır ortaya çıkar. Begüm, son 7 günü kaldığını ve tüm zamanlarını oğluyla geçirmek istediğini söyler. İstanbullu Gelin Begüm ölecek mi sorusu böylece sorgulanmaya başladı. İstanbullu Gelin Begüm ölecek mi konusuna dair tüm detaylar haberimizin devamında…


İstanbullu Gelin Siren Kimdir? Gerçek Adı?


İstanbullu Gelin Begüm ölecek mi konusuna girmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Osman ve Burcu’nun aldıkları evlilik kararı başta Esma olmak üzere tüm aileyi şaşkına çeviren Siren’in hayatlarına girmesine neden olur. Burcu’nun annesi Garip’in eski eşi Siren kusursuz fiziği, olaylara yaklaşımı ve Avrupai tavırlarıyla geceye damga vurur. Öte yandan Fikret’le ilgili gerçekleri öğrenen İpek hayatının en zor günlerini yaşamaktadır. Faruk ve Esma’nın yüzleşmesi sonucunda Reyhan hayatının en zor seçimini yapar. Emniyete gider ve Esma’yı öldürmeye teşebbüs ettiğini itiraf eder.

İstanbullu Gelin Begüm ölecek mi? Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Begüm yıllar önce Faruk’la evlenmenin eşiğine geldiği eski sevgilisi ve çocuğunun annesidir. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiğinde Faruk’un hayatına tekrar girmiş ve Emir’in onun çocuğu olduğunu, kendisine bir şey olması durumunda ona bakmasını istemişti. Uzun süredir tedavi gören Begüm hastalığı atlatmayı başarmıştı. Fakat dizinin son bölümlerinde geçirdiği baygınlık sonucu hastalığının tekrar nüksettiğini ve ameliyat olmaması halinde kısa sürede hayatını kaybedeceğini öğrendi.

Öğrendiği haberle büyük bir yıkım yaşayan Begüm ölecek mi? Diziye sonradan katılan güzel oyuncu Özge Borak diziden ayrılıyor mu? Aldığımız sağlam duyumlar ve tahminler sonucunda Begüm bir kaç bölüm sonra senaryo gereği hastalığına yenik düşerek ölecek ve diziye veda edecektir.

İstanbullu Gelin Begüm ölecek mi konusu hakkında görüşlerinizi sizlerde paylaşabilirsiniz. Özge Borak’ın İstanbullu Gelin’den ayrılması diziyi nasıl etkiler? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

İstanbullu Gelin Begüm Ölecek Mi?

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.