İstanbullu Gelin 84. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 16:30
0

İstanbullu Gelin’de ‘Yeni Dönem Başlıyor’

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dün akşam 83. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin final tarihi belli olduktan sonra yavaş yavaş yeni gelişmelerle yaşanıyor. Konaktaki son durumların ardından yeni bölüm fragmanı heyecan ile bekleniyor. Peki, İstanbullu Gelin 84. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin son bölümü ile Star TV’de yayınlandı. Yayınlanan 83. bölümde; Esma yalnız eve dönüyor. Konağa gelen telefon adeta ev halkını yıkıyor. Esma, Nazif’in kilitli kaldığı odada yangın çıktığını duyunca kendi içinde büyük bir hesaplaşmaya giriyor. Boranlar bir yıkımı da Esma’yı böyle görerek yaşıyor. Ve artık bir dönem sona eriyor. Nazif hastaneden iyileşip çıksa da Esma kendini affetmiyor. Peki İstanbullu Gelin 83. Son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabilirsiniz..

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 83. BÖLÜM ÖZETİ

Adem, Dilara ve Mert ile karşılaşıyor. Mert ile çok uğraşan Adem’in bu durumu Güneş’i çıldırtıyor eve gidip eşyalarını toplayan Güneş’e Adem engel olmak istese de başaramıyor. Giderken ‘ben artık yokum, peşimden gelme’ diyor.

 Esma Hanım Hastalığı ile Yüzleşiyor!

Esma Nazif ile beraber ıssız bir eve gidiyor. Gülistan hastanede bebek heyecanı yaşarken Nazif’i Esma karanlık odada kilitleyip eve dönüyor. Ağır bir durumda sesini duyuran Nazif son anda kurtuluyor. Esma  Hanım ise gerçeği öğrenince kendine yıkılıyor. Esma, Nazif’e olanlardan sonra kendini suçlamaya başlıyor. Esma’nın zor günleri giderek yaklaşıyor. Bu sefer kendini buhrana kapatan Esmayı odadan çıkarma görevini yine Faruk üstleniyor.