İstanbullu Gelin 66. Bölümde Bizi Neler Bekliyor?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 12:53
0

Hemen herkesin kendince favori olan bir dizisi var. Kimilerimizin hatta izlediği dizi sevmem ama falanca dizi favorim dediğini biliyoruz.

Hemen her gün ana akım kanallar olarak kabul edilen Show TV, Startv, Fox, Kanal D ve ATV dizilerinde prime time kuşağında bir dizi yayınlanıyor. Son dönemlerde bu kanallar arasına bir tane daha eklendi. Çarşamba Yüksek Sosyete , cuma günü yayınlanan oldukça da iyi reytingler alan Kızım dizisi ile TV8 kanalı.

Özellikle cuma günleri bakıldığında her kanalda yayınlanan bir dizi var. Rekabet hız kesmiyor ama bazı insanların favori dizisi Star Tv tarafından 3. sezonuna girerek büyük bir başarı elde ettiği tartışılmaz olan İstanbullu Gelin.

Özcan Deniz fanları, Aslı Enver fanları konusu derken dizinin çok hatırı sayılır bir izleyici kitleri mevcut.Bu insanlar bu akşam neler olacağını merakla bekliyor.

Aslında gerek kanal tarafından yayınlanan 1. ve 2. fragman, gerek ise dizi ile ilgili yine kanal tarafından verilen özel kimi ipuçları vermiyor değil İstanbullu Gelin hakkında.

Neler Olabilir Şimdi?

Dizinin son bölümü yani 65. bölümü hakkında kısa bir özet geçmek gerekir ise şunlar söylenebilir. Dizinin bu bölümünde yaralanan Fikret iyileşirken, Adem sakat kalmıştı ve içinde yer alan o öfke yeniden ortaya çıkmıştı. Adem karısını istememiş ve Güneş ile gitmeyi tercih etmişti. Eşi aradığında konuşmalardan Adem’in yanında kim olduğunu bilemese de bir kadının olduğunu anlamıştı.

Diğer taraftan Garip artık Esma Hanım ile evlenmek için Faruk ve Fikret ile görüşür iken tam bu esnada Esma Hanım Alzheimer hastalığına yakalandığını öğrenmişti. Bu noktada da ciddi anlamda bir şok yaşamıştı.

Hayatı boyunca hep çok güçlü olan bir kadın olan Esma Hanım yani nam-ı diğer Esma Sultan kendisinin baş edemeyeceği çok ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya. Bizce bu bölümde onun bu hastalık ile yüzleşmesini izleyeceğiz. Dizi tam bu noktadan bizi yine duygusal olarak bayağı sarsacak. Bunun neticesinde de fragmanda da anlaşıldığı üzere Garip’e evet demeyecek. Ama Garip ilerleyen bölümlerde bu işin peşini bırakmayacaktır.

Emir’in ortadan kaybolması da yine bu bölümde izleyeceğimiz sahneler arasında olacaktır.  Sonuçta Adem eşini mi yoksa Güneşi mi seçecek. Ya da Güneş bu noktada gitmek için bir adım mı atacak acaba? Yoksa kalıp mücadele edecek bunu da göreceğiz.

Her halükarda bizi harika bir bölüm yine bu akşam bekliyor izleyip görelim.