İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 2 Mart Neler Olacak?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 22:15
0

İstanbullu Gelin duygu yüklü bir bölümü geride bıraktı. İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanında Esma hanım ve Süreyya’nın karşılıklı kapışmasına şahit olacaksınız. İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 2 Mart neler olacak?

İStanbullu Gelin dizisinin en son ki bölümünde Süreyya Esma hanım hakkında ciddi bir bilgi öğrenir. Bu işin arkasında ise İpek vardır. İpek Esma hanımdan beklediği ilgi ve alakayı görememektedir. Bununla ilgili düşünceler arasında kalırken, Esma hakkında bir bilgiye ulaşır. Esma’nın Süreyya’yı takip ettiğini öğrenir. Bunu hemen Süreyya ile paylaşan İpek büyük bir ateşin fitilini ateşlemiştir.

Esma Hanım ise tüm yaşananların ardından güçlü durmaya çalışsa da Siren rahat durmamaktadır. Siren Esma’yı bilmemektedir ancak onların ev yaşantıları hakkında hem kızına hem de eski eşine hoş olmayan sözler sarf etmektedir. Bu hengamede Cem ise BEgüm’ün acısıyla mücadele ederken zorlanır ve Faruk’a karşı harekete geçer. Begüm’ün ölümü her şeyi altüst etmiştir.

Kadrosunda Özcan Deniz (Faruk Boran), Aslı Enver (Süreyya), İpek Bilgin (Esma Boran), Salih Bademci (Fikret Boran), Fırat Tanış (Adem Sezgin), Güven Murat Akpınar (Osman Boran), Berkay Hardal (Murat Boran), Neslihan Yeldan (Senem) gibi isimlerin olduğu İStanbullu Gelin bomba bir bölümle 2 Mart Cuma günü ekranlarda olacak.

İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir