İstanbullu Gelin 2. Sezon(2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Güncelleme: 1 Temmuz 2017 : 00:52
6

İstanbullu Gelin ikinci sezon yeni gelen oyuncu kim? İstanbullu Gelinin yeni oyuncuları kim? İstanbullu Gelin 2017-2018 sezonu oyuncu kadrosu? merak edilen tüm sorular sizler için haberimizde.

İstanbullu Gelin, ilk sezonuyla dizi piyasasına başarılı bir giriş yaptı. Cuma akşamları yayınlanan dizi birçok başarılı rakibini her hafta geride bırakmayı başardı. Hem Aslı Enver’in hem de Özcan Deniz’in başarılı performansı dizinin başarısını daha da arttırdı. Oyuncu kadrosuna büyük önem veren dizi ilk sezonda Özge Borak’ı oyuncu kadrosuna dahil ederken ikinci sezonda da yeni isimler ile anlaşma sağladı.

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncu kadrosuna ilk olarak küçük bir bebeğin dahil edilmesi bekleniyor. Çünkü dizinin sezon finalinde Boran ailesinin iki gelini de hamileydi. Çocuk oyuncu için cast çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

Dizide yer alacak yeni oyuncu kadrosu tam olarak açıklanmazken oldukça ünlü isimler ile imza aşamasına gelindiği iddia ediliyor. Güzelliği ve sempatikliği ile büyük ilgi toplayan Aslı Enver geçtiğimiz sezonda magazinel olaylarla da adından söz ettirmişti.

Özcan Deniz ile hakkında aşk dedikodular çıkan ve bu dedikoduları kesin bir dille yayınlayan Enver, 2017-2018 sezonunda işiyle gündemde olmak istiyor.

İstanbullu Gelin dizisi 2017-2018 sezonundaki oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Sizin diziye dahil olmasını istediğiniz bir oyuncu var mı? Sizce İstanbullu Gelin dizisine hangi ünlü oyuncu katılmalı?

İstanbullu Gelin 2017-2018 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


İstanbullu Gelin Dizisi Erken Final Mi Yapıyor? Beğenilmedi Mi İzlenmedi Mi

6 YORUMLAR

  1. Süper güzel bir dizi ..takip ettiğim ve sabırsızlıkla beklediğim tek dizi.Oyuncular çok iyi oturmuş,hepsi tek tek rollerinin hakkını veryorlar.Hele kayınvalide,bu kadar kötü bir karakter böyle mi güzel oynanır..muhteşem!seyretmeye doyamadığım tek dizi.

  2. sabırsızlıkla bekliyorum…dizlerin bügüne kadar olanları içinde en iyisi en samimi en başarılısı..oyuncular müthiş..aslı enver çok başarılı..ve anne ipek hanım..

Comments are closed.