İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 3 Ocak 2019 : 22:29
0
Sen Anlat Karadeniz'de Ayrılık mı Var?

ATV ekranlarında başladığı günden bu yana büyük bir beğeni kitlesine ulaşan, Sinegraf yapımcılığında yayınlanan, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, Ali Rıza Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide neler yaşanıyor?

Neler Yaşandı? 

Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümü için yayınlanan bölümünde tanıtımlarda dizinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığını görmüş ancak Helvacıoğlu’nun ınstagram hesabından yazdığı bir yazıyla her şey ortaya çıkıp yer almayacağını okumuştuk. Peki ne yazmıştı ve sonrasında neler yaşanmıştı? İşte o yazı…

Bu açıklamadan sonra Ali Eyüboğlu’nun Osman Sınav ile görüşmesi sonucu Osman Sınav’ın açıklamaları da kafalara başka sorular getirmeye başladı.

Osman Sınav’ın Açıklamaları..

“Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.”

Bu açıklamalar sonrası seyirciler arasında ve genel yorumlarda Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun yapımcıyla anlaşmazlığa düştüğü ve bu doğrultuda acaba Nefes diziden ayrılacak mı ya da İrem yerine başka bir oyuncu mu gelecek dedikoduları yayılmaya başladı.

Tahmin ettiğimiz kadarıyla dizinin geleceği için bir şekilde anlaşma yoluna gidilip yeniden aradaki durum düzeltilecek diye düşünüyoruz. Bakalım gelecek bölümlerde Sen Anlat Karadeniz’i neler bekleyecek?