İki Yalancı Final mi Yapıyor? İki Yalancı Final Tarihi!


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 00:17
16

İki Yalancı dizisi final mi yapacak? İki Yalancı dizisi erken final mi yapıyor? İki Yalancı neden final yapıyor?

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve Keremcem ile Yağmur Tanrısevsin’in başrolleri paylaştığı dizi İki Yalancı’nın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Bir yaz dizisi olarak düşünülen dizinin ilk 13 bölümü için kanal yapımcıları ile dizi yapımcıları arasında anlaşma yapıldığı söyleniyor. Ancak 13 bölüm sonrasında dizinin durumunun ne olacağı netlik kazanmadı.

Yağmur Tanrısevsin en son Mayıs Kraliçesi dizisinde yer alsa da bu dizi oldukça kısa bir sürede ekranlara veda etmişti. Partneri Keremcem ise 3 sezon süren O Hayat Benim dizisinde yer almıştı. İki oyuncunun televizyondaki renkli halleri izleyiciyi televizyon karşısına kilitledi.

İki Yalancı dizisinin yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekranlara veda etmesi bekleniyor. Eylül ve Ekim aylarında yeni sezonun dizileri başlayacağı için bu dizinin de final yapabileceği iddia ediliyor. Ancak eğer reytingler kanalın istediği gibi olursa dizinin uzaması kararı da verilebilir.

Yeni sezonun dizileri daha güçlü oyuncu kadrosu ve senaryoya sahip olacağı için dizinin yeni sezonda İki Yalancı dizisinin reytinglerinin azalacağı görüşü var. Gelen bilgilere göre İki Yalancı dizisi düşük reyting nedeni ile 4 Eylülde yayınlanacak olan 9. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Yazın sıcak atmosferini evlerimize taşıyan İki Yalancı dizisinin devam etmesini ister miydiniz? İki Yalancı dizisi final yapmalı mı? İki Yalancı bitmeli mi? Dizi hakkındaki yorumlarınızı lütfen bizimle paylaşınız…

İki Yalancı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


İki Yalancı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncuları

İki Yalancı Tanıtım Fragmanları

16 YORUMLAR

  1. Ya hem komik hem romantik izledikçe zevk veren bi dizi neden iyi izlenen diziler final yap yor bitmesin lütfen ya futbol izlemeyi bıraktım bunu takipteyim yapmayın ya

  2. hep dram hep dram dizileri. Hele sukur bi komedi geldi, oda 9 bolumden sonra bitiyor mu yaa =(

  3. Çakma kertenkele gırdı filmin tadı kactı zaten. Bu adam kertenkeleyıde bıtırdı hala neden ısrar edılıyor 🙂

  4. Kesinlikle bitmesin çok güzel dizi. Çok keyif alarak izliyorum. Biterse cook ama ççok üzülürüm. :((

  5. Lütfen bitmesin kanallarda elli tane dizi var ama bence engüzeli iki yalancı biterse çok üzülürümm

  6. ya lutfen bitmesin biz iraktan bile izliyoruz lutfen dizi bu kadar guzel yere gelmişken bitmesin lutfen

  7. Zevkli bir dizi bitmesini istemiyorum ağız tadıyla seyrettiğim dizi pazartesi olmasını 4 gözle bekliyorum biterse üzülürüm

Comments are closed.