İki Yalancı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi? Yoksa Bitecek mi?


Güncelleme: 24 Temmuz 2017 : 23:10
0

Kanal D ekranlarında gösterilen İki Yalancı yeni sezonda devam edecek mi? Dizi yeni sezon için devam kararı aldı mı?

Tükenmezkalem yapım şirketi tarafından yapılan ve Eda Tekgöz tarafından yönetilen İki Yalancı Pazartesi akşamlarının gözde yapımları arasında yer alıyor. İlk iki bölümünde zirveyi tutan yapımda şimdilik işler iyi gidiyor gibi.

İlk 2 haftanın reyting puanı sırası ile 3,66 ve 3,41 olarak kayda geçti.  Her iki haftada da birinci sırada olan İki Yalancı dizisi için şuanda resmi bir açıklama gelmedi. Eğer dizi bu çıkışı devam ettirebilirse yeni sezonda devam kararı alabilir.

Diğer taraftan sezon içindeki büyük yapımlarla mücadele edebilir mi orası tartışılır. Hikaye ve oyuncu kadrosunda yapılacak değişikliklerle sağlam yapımlar arasına girebilir. Özellikle Keremcem’in dizideki rolünün hakkını veremediği yönünde eleştiriler sektörde sıkça duyulmakta.

Dizinin konusuna kısaca bakarsak; Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek.

İki Yalancı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncuları


İki Yalancı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


İki Yalancı Final mi Yapıyor? İki Yalancı Final Tarihi!