İki Yalancı 3. bölüm 24. Temmuz Fragman ve Özeti


Güncelleme: 17 Temmuz 2017 : 14:51
0

Beyaz yalanlar bir gün gerçek bir aşka dönüşürse ne olur. İşte bu sorunun cevabı İki Yalan dizisinde. Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi İki Yalan’da bir yalan ne kadar devam ettirilir onu öğrenicez.

İki Yalancı dizisinin 24 Temmuz 3. Bölümünde neler olacak hepsi ve daha fazlası 3. Bölüm fragmanında. İşte dizinin önceki bölümlerinde yaşananlar.

Söyledikleri yalanı yaşamaya her gün daha da alışan Serkan ve Duygu çıktıları tekne gezintisinde motorun bozulmasıyla adada mahsur kalırlar.

Geçirdikleri zaman boyunca birbiriyle iyice yakınlaşan ikili bu oyunu sürdüremeyeceklerini anlayıp gerçeği söylemek için buluşurlar. Fakat ikisi de beklemedikleri bir şekilde yeni bir yalanın içinde kendilerini bulurlar.

Para parayı çeker sözü gibi yalanda yalanı çekermiş. Yalan üzerine kurulan bir aşkın doğum sancılarını hep beraber izlemek için her pazartesi Kanal D ekranlarında sizleri bekliyoruz.

Sizlerde sevilen dizi ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle yorum yaparak paylaşabilirsiniz. Sizce yaz dizisi olarak başlayan İki Yalan sezon içerisinde devam eder mi?